motyl Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Dziś jak doszedłem do siebie po zabawie padło hasło do szwagra o latanku Jako że on się uczy, ma model STYRUSIA, a ja mam aparature to miały być wspólne loty Jakoś taki jeszce był nie ten tego i wymigiwał się dużym wiatrem , ale nie musiałęm czekać długo 15:20 tel via Skype czy jedziemy A jak amogła być moja odpowiedź ?? Proste że TAK ino szybko bo się ściemnia Więc i pojechaliśmy na jeden pakiecik Szwgier szykował model zbym przetarł szlaki wiatrowe No i poleciałem Dziś rzeczywiście troszek wiało więc loty były asekuracyjne, bo ostatnio w święta na wysokości 1m loty plecowe po okręgu robiłem , ale było zupełnie bezwietrznie A późneij sam przejoł stery. tzn wylądowałem i sobie polecial
rabbitlkr Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 hehe ja tez dzisiaj pojechałem na loty tylko, że spalinką było strasznie zimno, wiała okropnie ale dla prawdziwego modelarza to żadna przeszkoda :wink: Ogólnie z wyjazdu jestem bardzo zadowolony, rok 2007 uważam za w pełni rozpoczęty;)
hubert_tata Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Faktycznie było już ciemnawo. Ale czego się nie zrobi dla szwagra U mnie modele w gotowości i zero latania Za duży wiaterek na małe elektryczki
motyl Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 MOze OT ale własnei znalazłęm filmik z moich pierwszych samodzeilnych lotów trenerkiem Ale jak już latałem sam to czyłem się BOSKO i lubiłęm takei akcje robić ja ta na tym filmiku Dodam zę to wyło w pełni planowane i nie żaden przypadek I drugi ulubiony element Do tej pory mógł bym startować i lądować i tak w kółko
marcin133 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dodam zę to wyło w pełni planowane i nie żaden przypadek Hehh.... Mi też na samych początkach, kiedy to zaczynałem zdażały się w pełni zaplanowane "wpadki"... http://www.marcinek133.republika.pl/Delta.avi ... zresztą zdażają się do dziś!
hubert_tata Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Hej Marcin, już to widziałem na innym forum; masz tam inny awatar, to Cię nie skojarzyłem. Pozdrów dzielnego operatora kamerki
marcin133 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Tak.. Tak... tak... Ten filmik jest już na innym forum a awatar mam tam inny bo podobno nie można mieć fotki z modelem :roll: a ten podoba mi się o wiele bardziej Kamerzysta jest dzielny i nadal filmuje moje poczynania :)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.