Domin Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam Wszystkich Zamówiłem sobie bo tanio a z tego miasta gdzie to produkują mój kolega sprowadza raz w miesiącu kontener z pierdołkami do domu. Także transport za free no chyba ze każą zapłacić cło. Chciałbym wiedziec co sądzicie o modelu. http://www.zyhobby.com/index.php?main_page=product_info&cPath=775_785_814&products_id=1122 Kadłub cały włókno szklane skrzydła drewniane, zdejmowane, wręgi w kadłubie wklejone czyli Wersja ARF. Pneumatyczne obracane podwozie (koła o 90' względem amortyzowanej goleni) Do tego DLE111 cc Pozdrawiam Domińik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Chyba coś kolego pier-...sz za przeproszeniem.Poczytaj dokładnie co zamówiłeś,bo jak na razie nic.Koła i podwozie to dodatkowe 300 dołków.I gdzie te drewniane skrzydła bo chyba nie w tym modelu.A kolega nie płaci cła od sprowadzonego towaru w kontenerze?Za 4 tyś to żadna okazja i rarytas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Nie ostro,ale skoro zamieszczasz link z opisem w którym jasno opisano: Wing span:2397mm/94"length:1829mm/72"Wing Area:95sq.dm/1473sq.inWeight:11kg-15kg/24.2-33lbs Engine:80-100cc gas Radio:6Channels 8-12Servos Fiber glass fuselage and wing, Air retract landing gear and Anti-Vibration landing gears:(RMB2000) Rubber PU wheel with Alu Alloy Hub. Pewnie nigdzie,choć osobiście wolałbym trochę mniejszy Hangar 9.Przynajmniej wiem jak jest zrobiony. Poczekam jak zapodasz zdjęcia i podliczysz całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Już mam p47 206cm z h9 i chce cos większego ale cieżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Już mam p47 206cm z h9 i chce cos większego ale cieżko To może coś tu wybierzesz? Ja zerkam na ten: RIKU Modelsport Jest cały konstrukcyjny więc łatwy do adaptacji pod swoje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Z większymi Warbirdami jest słabo też szukam... niestety wszyscy trzymają się w wielkości 2- 2,2 m Hurricane mam i lata świetnie. Jeżeli nawet się znajdzie coś większego to istnieje ryzyko, że coś dużego zrobionego w ARF może mieć "krótki resurs" :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stema Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Radek, jaki silnik zamontowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja latam na OS MAX GT-33 model waży do lotu 9,7 kg i lata bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Proszę bardzo z zewnàtrz włókno szklane w środku jak by nie było dźewno! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi