robraf Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 oto mój fun fly hot stuff pod 7,5ccm aktualnie w budowie reszta w miare postępow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 oto pare fotek z postępow ( wymiary podam jak zmierze ( moze jutro )) z założonymi skrzydłami przyczepionymi sterami załozonym łożem i oklejona górą i sterem kierunku kadłub, skrzydła i stateczniki ( czytaj model) są prawie gotowe do ostatecznego oklejenia :ble: :roll: :twisted: :twisted: choć ma tylko 1,4m to wydaje sie ogromny ( szczególnie skrzydło) już niemoge sie doczekać kiedy będe nim latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulo29 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jak on będzie taki jak ten poprzedni tooo :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ... Bardzo Cie prosze postaraj się troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 bedzie zupełnie inny już niepopełnie tych samych błędów co ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 kolejne foty model prawie gotowy niestety zabrakło folii na koncówki skrzydeł niema tego na fotkach ale juz zamontowałem serwa silnik i całe wyposarzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 kiedy kabinka i owiewka?? bo bez tego to wyglada jak polowa funflajow w polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 jeszcze nie wiem czy dam owiewke ( tak ma lepsze chłodzenie , bo wczoraj regulowałem silnik to sie strasznie grzał ( bez owiewki) a z owiewką to jeszcze gorzej by było ) a kabinke postaram się zrobić jak najszybciej ale najpierw musze zrobic kopytop z jakiegos drewna lub styroduru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 :shock: Są szanse, że jutro go zobaczę w akcji :?: Mam nadieję, że tym samolotem nie będziesz latał tak jak trenerkiem i pokażesz co potrafisz :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 spoko skidan ale oblot planuje na czerwiec jak się przełamie ( bo mi go szkoda ) i bede na 100% pewien że mi silnik przy starcie nie zgaśnie owszem pokaże co potrafie :P p.s. dziś oblatałem miniaturkę tego little terna i lata nieźle ale nie ma takiego duzego zapasu mocy jak tutaj ale do polatania się nadaje ciągnie go lekko do góry ale zawisu nie zrobi bynajmniej nie ma smigle 9x5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danylotnik Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Mam pytanie jakie serwa zastosowałeś do modelu mam podobny silnik i kusi mnie żeby go gdzieś wsadzić :twisted: ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 serwa to tak : na ster kierunku i wysokości hs-422 przy 6v na lotki hs311 Kraksa fun fly po paru godzinach nalotu w innym dziale:D niestety powod to wypiecie sie pakiety odbiornika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.