Patryk Sokol Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam! Dzisiaj spotkałem się z taką informacją: http://pdaclub.pl/view.php?news_id=13832 O ile sam telefon jest mi całkowicie obojętny to akumulator zrobił na mnie olbrzymie wrażenie. Przecież nawet jeśli wydajność tego akumulatora to zalewie 1C to i tak zapewnia to już KOSMICZNE osiągi napędu. Jeśli tylko te parametry są prawdziwe to biorę się za budowę 2 metrowej Extry na elektryka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jeżeli nawet ten akumulator ma taką pojemność (32800mAh), to na pewno nie ma prądu rozładowania na poziomie 1C (32A) Coś mi się nie zgadza taka pojemność przy wadze 120g, sądzę że to chinska reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Chwyt martegingowy hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ile to by się ładowało, hoho. Chyba z jakiś rok :rotfl: A jeszcze ładowarką e-sky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ciekawe ile lot by trwał, 80h ? :mrgreen: A ciekawe czy sam aku. można kupić, bo raczej na 3,7v nie polata :mrgreen: A jak nie to 260USD dwa telefony w garści do sprzedania bez akumulatorów :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.