arek1989 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Cześć! Zarejestrowałem się na forum w celu uzyskania pomocy przy budowie Wicherka. Bedzie to mój pierwszy model. W tym momencie jestem na etapie przerysowywania planów Wicherka 15 do Autocada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Arku, czy znasz użytkownika "kruchy" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1989 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Arku, czy znasz użytkownika "kruchy" ? znam Sto lat temu założyłem takie konto, którego później nie używałem. Chciałem zmienić login, ale takie uprawnienia ma chyba tylko administracja. Przekierowałem więc stare konto na śmieciowego maila, a na adres, który wykorzystuję do rejestracji w serwisach internetowych założyłem konto z loginem, który będę pamiętał. Widzę, że moja aktywność nie umknęła uwadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dobra .. kruchy usunięty, obecne konto aktywne Witamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi