janegab Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 piękna jesien ..przyjeżdzajcie...cuś zmontujemy jakiegoś grylla ..tańce góralskie albo nieszpory razem z kółkiem różańcwym w Lycheniu.. falkon jutro montowany. Moja uwaga to HS 82 bardzo szczelne HS 125 wody na maxa.. żałuję ,że nie zważyłem utopenca i uzdrowenca..ciekawe ile sie opił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Bym sie zapłakał jakbym tak zobaczył swojego Falcona w czasie nurkowania. A co mu się stało w...ryj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 10 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Bym sie zapłakał jakbym tak zobaczył swojego Falcona w czasie nurkowania. A co mu się stało w...ryj? zobacz wstecz ..to sie dowiesz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 zobacz wstecz ..to sie dowiesz.. Temat odwiedziałem od samego początku. Nie byłem jednak świadomy, że ten nos to nakładka. Falkon aż tak nurkował, że ułamał nosa? Czy w kadłubie została wręga silnikowa czy jednak coś jest zapakowane do samego przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 E tam janek trzeba łączyć hobby i kupić sobie wędeczkę spinningową z plecionką i pikerem na dorsze lata to daleko i haczy jak potrzeba .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Latał jeszcze ze starymi skrzydłami na treningach i paru zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Lata dalej w elektryku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 E tam janek trzeba łączyć hobby i kupić sobie wędeczkę spinningową z plecionką i pikerem na dorsze lata to daleko i haczy jak potrzeba .... Kamyczku..najbardziej zabawne są żarty jak czyni to autor z siebie ..bierz przykład ze mnie- masz poczucie humoru- napisz coś o sobie pośmiejemy sie wszyscy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie ma wiatru..NUDA..robótki reczne..przy falkonie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Robota naprawcza ciekawa ale 'Flakon" jakoś mocno balsowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Tak to w okolicach Kalisza robią modele - jak fortepiany. Ale przynajmniej szkło z balsą a nie węgiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Robota naprawcza ciekawa ale 'Flakon" jakoś mocno balsowy krzyśku te żebra balsowe zostały skasowane ...to po naprawie poprzedniego wlasciciela...a Kaliszaki to Cebularze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Chyba napiszę o przyszywanych "Koniniakach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Oj.... ktoś ma chyba problem.... Chyba tylko już u starszych ludzi pozostały antagonizmy. Szkoda, bo dużo w tej materii się pozmieniało.. ale jak widać w młodszym pokoleniu (z całym szacunkiem do osób starszych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Na Koniniakow -Poznaniaki gadaja..".Łańcucharze" ... / nie wiem dlaczego-ale się wypytam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi