Skocz do zawartości

FAKON-ŚWINSKI RYJ-BIS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

piękna jesien ..przyjeżdzajcie...cuś zmontujemy jakiegoś grylla ..tańce góralskie albo nieszpory razem z kółkiem różańcwym w Lycheniu.. :)

falkon jutro montowany. Moja uwaga to HS 82 bardzo szczelne HS 125 wody na maxa.. żałuję ,że nie zważyłem  utopenca  i  uzdrowenca..ciekawe ile sie opił ;)   DSCN1718.jpg

DSCN1722.jpg
  • Lubię to 1
Opublikowano

zobacz wstecz ..to sie dowiesz..

Temat odwiedziałem od samego początku. Nie byłem jednak świadomy, że ten nos to nakładka.

Falkon aż tak nurkował, że ułamał nosa? 

Czy w kadłubie została wręga silnikowa czy jednak coś jest zapakowane do samego przodu?

Opublikowano

E tam janek trzeba łączyć hobby i kupić sobie wędeczkę spinningową z plecionką i pikerem na dorsze lata to daleko i haczy jak potrzeba .... 

Opublikowano

E tam janek trzeba łączyć hobby i kupić sobie wędeczkę spinningową z plecionką i pikerem na dorsze lata to daleko i haczy jak potrzeba .... 

Kamyczku..najbardziej zabawne  są  żarty jak czyni to autor z siebie ..bierz przykład ze mnie- masz poczucie humoru-  napisz coś o sobie pośmiejemy sie wszyscy.. ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Robota naprawcza ciekawa ale 'Flakon" jakoś mocno balsowy ;)

Opublikowano

Robota naprawcza ciekawa ale 'Flakon" jakoś mocno balsowy ;)

krzyśku te żebra balsowe zostały skasowane ...to po naprawie poprzedniego wlasciciela...a Kaliszaki to Cebularze.. ;)

Opublikowano

Oj.... ktoś ma chyba problem.... :P  Chyba tylko już u starszych ludzi pozostały antagonizmy. Szkoda, bo dużo w tej materii się pozmieniało.. ale jak widać w młodszym pokoleniu (z całym szacunkiem do osób starszych). 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.