Adrian77774 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam czy to serwo nada się do modelu wicherka 15 (spalinowca): http://www.allegro.pl/item333407705_serwo_e_sky_8g_ek2_0500_od_rcpro_super_sprzedawca.html Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Co najwyżej do gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eze Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ja odradzam te serwo.Ale mam dobrą alternatywę. http://allegro.pl/item333586323_serwo_hxt900.html Serwo jest szybkie nie ma luzów no i jest tanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 tutaj jest za 14.99, nie jest to złe serwo, ale HXT900 jest zdecydowanie szybsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Czyli serwo HXT9000 nada sie do wicherka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A co myslicie o tym?? http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=1787 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Czyli serwo HXT9000 nada sie do wicherka?? Tak, na gaz. A co myslicie o tym??http://modele.sklep.pl/pr...roducts_id=1787 Że to serwo jest najgorsze w swojej klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Wszystkie tu wymienione serwa będą nadawały się do Wicherka 15 Jest to model który powli lata i nie są tu potrzebne mocne serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszK Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Naprawdę nie polecam serw marki Dynam... przynajmniej tych 9 gramowych. Miałem dwa takie w swoim modelu i były to najgorsze serwa z jakimi się spotkałam, luzy po 1 mm w każda stronę to jedno , a drugie to to że trybiki przy obciążeniu serwa po prostu przeskakiwały!! . Nie wiem jakim cudem tak się działo ale jednak,, nie łamały się a przeskakiwały. Oczywiście możliwe że te serwa są coraz lepsze i po prostu trafiłem na takie egzemplarze ale po co ryzykować jak można kupić serwa e-sky , które chodzą pewnie , są szybkie i dobrze centrują??A jako serwa do wicherka polecam nowe tower pro ..coś jak hs 81 tyle ze z metalowymi trybikami i kosztują jedyne 50 zl.. na pewno przeżyją nie jeden model .Pozdrawiam Mateusz Krawczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A jako serwa do wicherka polecam nowe tower pro ..coś jak hs 81 tyle ze z metalowymi trybikami i kosztują jedyne 50 zl.. na pewno przeżyją nie jeden model .Pozdrawiam Mateusz Krawczyk to już lepiej dolożyc 5zł i mieć pewne serwa znanej marki ( hs81) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 to już lepiej dolożyc 5zł i mieć pewne serwa znanej marki ( hs81) dodaj tylko że bez metalowych trybów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 słyszałem że matalowe tryby sie wyrabiają i robią sie na nich straszne luzy ( niewiem czy to prawda) sam mam hs81 i sobie je chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszK Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 :crazy: plastiki też sie wyrobią , a metal nie jest chyba aż taki mięki żeby miały od razu powstać luzy. poza tym mówimy o wicherku a nie o 2m akrobacie na 50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Szukam serw do 25zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian77774 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Szukam serw do 25zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ja kupilem HXT900, z tego co czytalem na forum maja dobra opinie, zaryzykowalem, luzow nie wyczuwam, jednak nie mam jak sprawdzic bo nie mam reszty jeszcze ps. na allegro sa 16,50 + 4 zl przesylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.