skrzydlaty smok Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam,zakupilem sobie do modeli radio Spektrum DX6i,oczywiscie z odbiornikiem,denerwuje mnie ciagle zmienianie,do kazdego nowego modelu,wiec zakupilem taki sam odbiornik,ktory mam klopot podlaczyc,nie wykrywa wogle radia,brak sygnalu.Robie to samo co z tym odbiornikiem.ktory zakupilem razem,i nie ma problemu.Moze mi ktos podpowiedziec co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 A jak robisz ?? w aparaturze nowy model , wpinasz zworę , wpinasz zasilanie odbiornika , wciskasz przycisk do bindowania na aparaturze , włączasz ją i co wtedy pokazuje dioda na odbiorniku a inaczej jak się zachowuje od momentu kiedy już ma zasilanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 w ksiazce z radiem jest opis zeby.wylaczyc radio,wpiac zwore,potem wpiac kabel od regulatora w THRO,podlaczyc baterie,wlaczyc radio.ma sie swiecic dioda w odbiorniku,tylko ze ona caly czas mryga,potem mam odlaczyc zwore,i powinno dzialac, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 1. w radiu dodaj nowy model bo ten który masz ustawiony binduje się z odbiornikiem który miałeś i zgaś radio . 2. wepnij zworę ,i podłącz zasilanie odbiornika, dioda ma mrugać . 3. wciśnij i trzymaj przycisk bind jednocześnie włączając radio trzymaj dopóki dioda nie przestanie mrugać puść przycisk bind . 4. odłącz zasilanie od odbiornika wypnij zworę podłącz zasilanie powinno być ok nie mam odbiornika z satelitką ale chyba tak samo się binduje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Dodac nowy model czego?odbiornika?jak tak ,to kupilem taki sam,co do przycisku bind nie mam takowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Trzymając nadajnik w ręce masz metalowy przełącznik po lewej stronie który sam odbija to jest przycisk bind , pociągasz go do siebie trzymasz i trzymając włącz radio i dalej tak jak opisałem . A co do nowego modelu to masz parę pamieć modeli którymi latasz . Jak włączasz radio i pisze ci tam model 1 to ten którym teraz latasz np magnum i masz tam sobie wszystko ustawione do latania magnum . Dodajesz nowy model np podpisując go model 2 lub konkretnie Cesna i bindujesz z nowym odbiornikiem i robisz sobie tam takie ustawienia jak maja być i wtedy każdy model pamięta swoje ustawienia . Potem zmieniając model automatycznie łączy się z odbiornikiem z tego modelu . He mam nadzieje że nie namieszałem Ci za bardzo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 nie nie,to mam opanowane,lapie ten odbiornik wlasnie na nowym kanale,a ten po lewej stronie przelacznik u mnie jest napisane TH HOLD ale nie odbija mi on ,jak przelacze.prubowalem i tak i tak,dioda nadal mryga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Opisali Ci sposób blindowana. Tu masz jeszcze filmy : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Myśle że filmy dopełnią to czego nie umiałem przekazać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Naprawde dzieki za wyjasnienia i nawet za filmiki,ale nie wiem,smiech normalnie mnie ogarnia,nie dziala mi to.U goscia na filmie jak wlacza radio wyswietla sie bind u mnie tego nie ma,po zrobieniu dokladnie tego co on.Ta cholerna dioda caly czas mryga.masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Eee to musi być ! Może sie nie bindować z jakiegoś powodu ale musi próbować się bindować napewno robisz wszystko jak trzeba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Kurde wygląda że to jest mode 1 może przycisk trainer jest po drugiej stronie ma odbijać twój nie odbija słychać klikniecie nie ten hebel Widzisz nie ta strona w mode 1 tu film teraz się uda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 O moj zbawco,Elkojote miales racje dzieki wielkie,ja wiedzialem ze mode-1 rozni sie od mode-2,ale cholera zapomnialem o tym napisac.masakra ze mna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Bez Twojego filmu pewnie byśmy się w tym tygodniu nie dogadali he he , fajnie że działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty smok Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 No,tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi