Lukus Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam Mam na imię Łukasz pochodzę z Sosnowca, wiosen już niebawem będzie 27. Niektórzy mogą mnie kojarzyć z forum Alexa i latania w Bytkowie 8) . Po roku czasu powoli powracam ponownie do Rc. Na swoim koncie mam już parę upolowanych kretów :devil: . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin172 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witaj Łukaszu w naszym gronie! Może razem będziemy polować na krety,ja też mam kilka na swoim kącie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Niektórzy mogą mnie kojarzyć z forum Alexa Cześć Łukasz, zmieniłeś fotkę, ale ja Cię kojarzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukus Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Hubert - miło ujrzeć "starą, sprawdzoną ekipę” . Tiger – jak tylko odremontuje swojego Tl 96 chętnie umówię się na wspólne loty na naszym zagłębiowskim niebie . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.