Skocz do zawartości

Aurora 9x - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z nadajnikiem. Ustawiałem model i nagle pojawiły się zakłocenia na sterach i nadajnik zaczął się wygaszać po czym się wyłączył. Myslałem, że się zepsuł nadajnik ale on po prostu się rozładował. Nie wiedziałem co się dzieje, gdyż na monitorku cały czas widnieje napięcie 100% nie zależnie od stanu naładowania baterii. Czy ktoś się spotkał z czymś takim?

Opublikowano

a jaki masz pakiet zasilający,może w opcjach battery type masz źle ustawione,jeżeli w opcji jest ok to zaktualizował lub przeinstalował bym oprogramowanie.

Opublikowano

Bateria oryginalna ustawione ni-mh or ni-cd. Nadajnik ma kilka dni. Jest to aurora 9x. Wszystko wygląda w porzadku. Pierwszego dnia było wszystko ok. Pokazywało napięcie jak powinno.

Opublikowano

Dobra, oprócz problemu z napięciem znalazłem jeszcze kilka innych mankamentów (np. nie działający trymer lotek), tak więc nadajnik idzie na gwarancję.

• 7 miesięcy temu...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.