m@cio Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witajcie! Przypadkiem natknąłem się na następującą informację http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=22611 Cena moim zdaniem całkiem przyzwoita. Myślicie, że nadaje się do zastosowań modelarskich? Pytam, bo nie mam doświadczenia z takim sprzętem a rozważam zakup. Wydaje mi się, że czerwony element to butla, czy się mylę? pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumbas Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Hej, miałem kiedyś podobny, woziłem w aucie.Do zastosowań modelarskich raczej słabo - bardzo głośny i maksymalnie kilka minut pracy (w instrukcji mojego było 5 minut pracy 5 minut postoju) No chyba że szybko malujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1987 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 ciekawy w zależności do czego będzie go używał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To zwykła pompka, nada się co najwyżej do pompowania kółek o ile w modelu masz takowe .Do malowania nie nadaje się, będziesz miał plujkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Lepszy efekt będziesz miał jeśli będziesz pobierał powietrze do malowania po prostu z koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi