rider Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 WITAM Co myślicie o Rosyjskim silniku samozapłonowym MK-17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi99 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 WITAM Co myślicie o Rosyjskim (radzieckim samochodzie Zaporożec ? - mniej wiecej to samo... Uruchom go - paliwo do silnikow samozaplonowych - eter, nafra, olej... w odpowiednich proporcjach - mozna kupic gotowe w sklepach modelarskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinPoint Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 WITAMCo myślicie o Rosyjskim silniku samozapłonowym MK-17 piszą że 1 na 10 działał poprawnie , paliwo do niego drogie ale w sumie nie ma dużej pojemności, można go przerobić na silnik żarowy wtedy wszystko taniej wychodzi pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nawet po przeróbce jest to tylko" Sowieckie ustrojstwo" ,kapryśne i trudne w regulacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinPoint Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 "Sowieckie ustrojstwo" hehe ja sobie przerobiłem na żarówke ze świecą osa A3 i nawet się kręcił, widziałem nawet przerobionego na 4 taka ogólnie to złom dla kolekcjonera :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 'i nawet się kręcił, ' jak nic nie było to na tej zasadzie przerobiłem cztery sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edge3644 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Piece of shiet. Kupilem ostanio jeden z E-Bay z Kanady, ale tylko na polke, zeby spokojniej usnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielot Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 A u mnie chodziły bo musiały ,innych nie było. Ale ogólnie to ja osobiście nie miałem problemów z MK17. Startowałem nawet na zawodach (silnikówki ) z tym silnikiem i ostatni nie byłem. No i na uwięzi Perkozem z MK17 się fruwało.Dzisiaj to silnik zabytkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.