Loczek1392 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Raczej nie Piotrze bo w niemczech podało w sobotę i dziś a teraz idzie to w naszą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Narazie Krzysiek to słońce świeci ale.wieje i jest zimno zobaczymy co dzień przyniesie.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Trafiłem na pogodę Piotrze wczoraj po 18-ej choć łapki trochę marzły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 To bardzo mnie to cieszy Ja z drugim Piotrem byłem w niedzielę również łapki marzły ale co tam ważne że polatane było ;-) Może w majówkę coś wykombinujemy tylko naprawię skrzydło w Diablotinie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 W majówkę chętnie a ten weekend ktoś zamierza być oprócz mnie i Marcina. Zobaczymy jak z pogodą będzie. Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczur Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ja będę , chyba ,że pogoda zrobi swoje:( Zabrać traktorek , czy daliście radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Już od zeszłego tygodnia pokoszone mamy pas 70m x 10m że traktorka raczej brać nie musisz a weekend i resztę to się jeszcze zgadamy o której Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Oby trawa nie podciagla do weekendu, wpadnę na lotnisko w piątek i najwyżej zadzwonie do Ciebie czy brać sprzęt. Ja jestem bardzo chętny na latanie, mam długi wekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panowie,jutro 16 u was,ktoś się jeszcze pisze.??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 jutro wreszcie HUSKY polata !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Będę! Z tego co pogodynka mi mówi ma być 16* a za oknem widzę piękny słoneczny dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Też wpadnę. Z tego co wiem około 16 będzie wiać 13m/s w porywach do 17m/s w kierunku ES/E czyli starty wzdłuż pasa bądź lekko pod kątem w kierunku tego wielkiego drzewa. Marcin znajdzie się u ciebie w aucie miejsce na cessne? I tak jak mówiłeś 16°C Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 młody kolego ma wiać 3 do 4 m/s a 17 m/s wiatr by sięgał 60 km/h i nie byłoby latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 U mnie pogoda inaczej pokazywała ale jeśli jest tak jak mówisz to nawet lepiej. A jeśli chodzi o tą moją pogodę to nie zawsze się sprawdza na rano pokazuje inaczej wieczorem znowu inaczej albo mój telefon znowu zgłupiał i ustawienia fabryczne musze mu ponownie przywrócić Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Kuba pomysliles km/h z m/s, u mnie pokazuje do 17km/h czyli ~4m/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horeszko14 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 No to znaczy ze mój telefon chce reseta do ustawień fabrycznych. Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 były loty i była pogoda mój HUSKY mnie mocno spocił silnik nie bardzo pracował i wyważenie było zbytnio na dziób ,po zdjęciu lekko obrotów mocno szedł do dołu i lądowania były hm takie sobie na uratowanie samolotu -pozostało tylko wyregulować silnik i ustawić środek ciężkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 HUSKY,pierwszy start i poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A taki film z mojej strony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Marcin powycinaj słownictwo albo wypikaj bo aż źle się słucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi