Piotr z W. Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Cześć fotki fajne jedną poproszę dla siebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Panowie,szykujcie pogodę na sobotę.Planuję być koło 16-ej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kolego co tak późno wcześniej nie dasz rady ;-))?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Gdybym pracował cały tydzień uczciwie to miał bym sobotę wolną,a że obijałem się to w sobotę do 14-ej.Spokojnie,dosyć czasu zostaje by pobzykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 To żeby pobzykać to na lotnisko musisz przyjechać? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Marcin a Ty będziesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Wiatr NW 5 do 6m\s tj.pow.20 km\h temperatura odczuwalna +3 st C ??????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ojjj,a jak na złość w tygodniu będzie ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 tak zazwyczaj ostatnio bywa a i czas zmieniają dni od nastepnego tygodnia o godzine jaśniejsze gdzieś do 19;30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 No mnie nie będzie bo jadę do Daniela. Ale tak jak Paweł pisze pogoda się nie zapowiada wiec nic nie stracę. Do następnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Polatane,pogoda świetna.Słoneczko chwilami zaglądało i zero wiatru od 16-ej.Paweł odleciał nowy model KADET Graupnera,ja polatałem Trenerem 60 i Spacewalkerem a Piotr ulotnił wkońcu swojego STUNDSA.Koledzy,dawać zdjęcia,ja nie robiłem.Marcin,pogoda jak pisałeś się nie zapowiadała,ale jednak była bajeczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 DAWAĆ ZDJĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Szkoda ze mnie nie było... No ale w niedziele odpokutuje:) Loczek dzięki za Edka! Dawać foty!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Oto kilka zdjęć ze soboty- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Koledzy wystraszyli się pogody a ja dziś polatałem Slow Pokiem. W końcu tłumik się trzymie I filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zaraz wystraszyli było mówić że jedziesz i nie ma dyskusji:P ja ustawiałem dziś Stuntsa i jest gotowy do lotu więc nie straciłem dnia ;-) w domu wszystko działa ciekawe jak będzie na lotnisku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Latamy w niedzielę,szykować co kto ma.Marcin,niech żaba przetrwa do niedzieli.Jaka pogoda się zapowiada.???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Krzysiek napewno piękna bez chmurki i wiatru czego tylko wymarzyć można aby było zbliżone do ideału.... a tak na poważnie to dowiemy się w sobotę nasz meteorolog Paweł to nam napisze ;-) Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 www.yr.no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nasz meteorolog kodami pisze,poczekam do soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi