Piotr z W. Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kilka fotek i jak ktoś zauważy to zaorano nam drogę więc teraz tylko starą da się dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A jak reszta lotniska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 póki co to jest ok ale nie wiadomo co do soboty będzie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 I polataliśmy sobie dziś z Piotrem pogoda piękna ale....było trochę późno i Piotr niestety źle obliczył odległość od drzewa i kadłub do naprawy. ... myślę że jutro będzie do lotu a ciekawe jak Marcinowi idzie naprawa żaby po wczorajszej kraksie bo pochwalić się nie łaska pozdrawiam kraksowiczy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A jednak żaba spotkała bociana.Coś poważnego.??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Spotkała bociana ale nazywał się U Can Fly. Piotr kupił pakiety to wyskoczyliśmy testować. No i mi ładnie się latało bardzo niskie low passy,Piotrek tez sobie pomykał wysoko. No ale lądować trzeba. Tak że Piotr do lądowania a ja niski przelot. I tak spotkaliśmy się ok 1 metr nad ziemią. Piotrowi wleciałem w skrzydło, mi silnik wyłamał się z łoża. Ale co najważniejsze oboje wylądowaliśmy na kołach:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Żaba juz wczoraj latała mój Stunts również pogoda dopisała znakomicie ale w długi weekend juz nie polatam :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Panowie co tu taka cisza jakby makiem zasiadł weekend czy coś???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 zaczynam majówkę w Wilczych Laskach potem w sobote do chłopaków w Złotowie na zlot- w niedziele od rana latanie w Wilczych i wieczorem do Wągrowca no nie polatam w Rogożnie tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Piątek i sobotę też odpadam,nie wiem jeszcze co z niedzielą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Paweł filmik jakiś z oblotu Blanica później wrzuć ja raczej również nie polatam cały weekend mam gości ale może w niedziele jak czas pozwoli to się wybiorę tak że dzwonić proszę po mnie. Miłego wypoczynku:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 I majówka zaliczona z Piotrem fotografem w roli głównej . Akcentu 1 Majowego oczywiście nie zabrakło w wykonaniu Marcina Żaby ;-) Jednego zdjęcia zabrakło Wariacji Marcina ;;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Oj od razu wariacji:) Dzięki za foty! Jutro trzeba ogarnąć lotnisko. Dziś nie dam rady. Tak ze kto chętny mile widziany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Panowie widzę że nic się nie dzieje jak człowiek nie ma czasu przez tydzień kiedy latamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Jutro ma być nie ciekawie z pogodą.Też bym już polatał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Czołem czy nasz nadworny meteorolog powie nam jaka pogoda w weekend będzie polatać by się przydało:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Polatane dziś i niestety smutna wiadomość miejsce naszych lotów zostało pobronowane czy tam talerzowane i lądowania nie wskazane chyba że założymy koła od auta np: 15 cali ale jest jeszcze nadzieja tylko musimy się przesunąć o jakieś 150m w kierunku lasu aczkolwiek i tam niedługo będzie po lotach ktoś coś tam sieje i nie daje trawie rosnąć ;-( to tyle Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 I po ptokach.Trzeba sprzęty wyprzedać i zmienić hobby na BAR.Tego nie zamkną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Już sytuacja opanowana będzie mowa trawa wersja na pole golfowe he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Tak wygląda nasze "lotnisko"... Teraz tylko zadbać o teren i będzie z tego niezła Ławica:) Przy okazji Piotrka U Can Fly z w pół złożonym podwoziem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi