Loczek1392 Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 No to elegancko się zapowiada.A już myślałem w którym barze abonament wykupić na stolik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Po rozmowie z Pawłem wiem już że skoro to eko trawa to będzie problem z właścicielem aby tam sobie latać od tak musimy z nim porozmawiać a napewno do tego czasu musimy przenieść się jakieś 200 m w stronę lasu tam nie będzie dalej siania trawy bo limit hektarów wykorzystał nie będzie źle tam miejscówka również dobra trochę gorzej z parkowaniem aut ale damy radę ;-) do zobaczenia na lotach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Panowie znajdziemy miejsce dla siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Panowie długi weekend się zbliża a tu cisza:-) jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Trzeba dokosić bo się nie mieścimy:) Kto chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 !!!UWAGA!!! OBORNICKIE STOWARZYSZENIE LOTNICZE Zaprasza na Piknik Lotniczy 20 CZERWCA 2015 Modelarzy Widzów i Kibiców Nad głowami będzie latał UWE ZIMMERMANN!! Pilotów zapraszam ok 15.00, widzów i kibiców ok 16.00 Dojazd i mapka www.osl-oborniki.info !!!!ZAPRASZAM!!!! Dla odważnych będzie możliwość lotu motolotnią! Zainteresowanych proszę o kontakt priv, tel/sms W celu udzielenia informacji dotyczących wjazdu na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Marcin kosić będziemy w sobotę a co do pikniku to mnie niestety nie będzie:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Modelarzy którzy maja ochotę przybyć zapraszam na 14 !!! proszę o kontakt priv Mapka i dojazd www.osl-oborniki.info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 hm tylko TA je..a P O G O D A !!!!!!!!!!!!! impreza może być super ale bez deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wszyscy silniki odpalimy to zdmuchniemy chmury na niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Wszyscy silniki odpalimy to zdmuchniemy chmury na niedziele... Sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_433 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Pogoda na lądowisku Słonawy dopisała można było polatać ,chwilami było ciasno na niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Wspaniała impreza byłem widziałem latałem :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Bardzo dziękuje za przybycie!!! Jak to powiedział prezes OSL, Modelarze postawili kropkę nad i! Wbrew prognozom pogoda dopisała. Spadło tylko kilka kropelek, które nikomu nie zagroziły. Zabawa była przednia, choć na pasie było gęsto. No ale to nie była tylko nasza impreza. Lotnisko się spodoba i już była propozycja przeniesienia Zlotu Gigantów z Ligowca! No ale zaczniemy od "małego" spotkania modelarskiego. Z tego co rozmawiałem z zarządem nie powinno być problemu z udostępnieniem pasa. Na zakończenie kilka fotek ode mnie i od Fabiana. Pozdrawiam! PS. Andrzej jeszcze raz dziękuję za komentarz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Marcinie to była czysta przyjemność polatać w gronie nowych i starych znajomych lotnisko super przyjazna atmosfera nic więcej nie potrzeba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Dzięki! A to dopiero początek Porcja fotek od Mańka http://mariuszjarmuszczak.blogspot.com/2015/06/piknik-lotniczy-oborniki-2015.html?spref=fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loczek1392 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Rozmawiałem dziś z Adamem,prezesem i mówił-chcecie tu zrobić imprezę to róbcie,nie ma problemu.Więc coś trzeba zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Jak tylko człowiek nie ma czasu to nic się tu nie dzieje Panowie lotnisko przygotowane dziś z Piotrem oblataliśmy Diablotina Pytanie kiedy was zobaczymy na lotach ??? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dawno tu się nic nie działo, wiec zapraszam na wspólne latanie w OSL lotnisko Słonawy w niedzielę o 15. Jest do oblatania nowy model i i spotkać się z kolegami na lotnisku w końcu trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr z W. Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 A nasze lotnisko jest za małe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi