janegab Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 Dokonalem "odkrycia" na ogromnym wyrobisku pokopalnianym z braku mocy i odpowiedniego kierunku wiatru.Wysokość klifu ok 10-15m Super dojazd-mozna wprost do wody . Wykonałem pomiar wiatru do gory 3,5./ wiatr osłabiony krzakami/..przy krawedzi przy wodzie 6+. Ogromne , b.wygodne ladowisko trawka jak "meszek na cnotce" . Oblot z kopyta mysticiem - SUPER..jutro do akcji toxiki.. Loty na kierunek=wschód -dowolne odchyłki..
cZyNo Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 No to gotów do organizacji zawodów?
janegab Opublikowano 5 Października 2014 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Sympatycznie piszesz . Przyjedz polataj oceń..zupełna cisza - pustkowie . Przejeżdzał tyko ktoś na krosówce. piłował .pomachł reką..ochrona jakaś jechała górą nie zwracali uwagi.."lata miejscowy".. Miejscówka dla początkujacego/ super ladowanie/ Najwazniejsze ,ze teren nie zadrzewiony i brak krzaków.Góra jeszcze 3-4 lata i po lataniu-podobnie maja koledzy na Bełchatowie-zarosniete koniec latania / nie pomyśleli w czas o depilacji.. /
janegab Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 super warunki na Policach..od rana loty..http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/dzis.html
janegab Opublikowano 8 Października 2014 Autor Opublikowano 8 Października 2014 Fotki z wczorajszego lambadowania 12m/sek
janegab Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Wiatr był bardzo odchylony. zabrakło wysokości albo -predkości .ratowłem sie przed "kąpielką "..
cZyNo Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Bywa. Najbardziej szkoda czasu który mozna było wykorzystać na latanie
janegab Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 alpinistyka-gimnastyka
janegab Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Na Policach jutro Ok http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/jutro.html chyba ostatnie latanka bez "glazejek"..
Gość horn3t Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Janek twoje miejsca do latania są najbardziej ekstremalne jakie znam, strach jest Cię odwiedzić ;)a z drugiej strony szacunek za entuzjazm. 1
janegab Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 To tylko tak wygląda ...ale jak podnosi sie umiejetności / i warto mówić zdrowaśkę przy lądowaniu../ 1
Jaccy1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Janku u nas też były dobre warunki Dziś odwiedziłem Nowe nad Wisłą. 1
janegab Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 MYślę do Was dojechać ..ale krótkie dni.. Waszą parafię odwiedzam miło bo spedzilem tam 2-lata jak bylem piekny i młody / bez kamienia w ręku i dziecka na ręku / służyłem k/ Grudziadza mogę w ciemno iśc na pół roku "wakacji" . Koniecznie trzeba zaplanować jakies loty z ogniskiem i góralskimi tańcami..zanocuje jak zawsze w stogu..
Jaccy1 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Jakoś na Starogród nie chce wiać. Dobrze że jeszcze inne klify są w okolicy 1
janegab Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 do południa / nim sie zciemni OK.. http://www.mojapogoda.com/pogoda-na-swiecie/pogoda-lokalna/miasto/48X810/lubstow/jutro.html -- zapraszam-- w firmie " samoobsluha "
janegab Opublikowano 18 Listopada 2014 Autor Opublikowano 18 Listopada 2014 Janek wiatr 8m/s, a Ty po chaszczach łazisz ? Daj juz spokoj z ta turystyka kwalifikowana (brodzenie w wodzie, nurkowanie, wspinaczka, etc) Latamy, a nie zwiedzamy okolice .-) Gdyby to bylo miesiac temu to pomyslalbym, ze czubajki kani szukales na kotlety. Zawsze mówie ..i piszę pokaz jak Ty to robisz ...naprawiasz modele..ja widzialem Twoja fotke jak zamiast latać- siedzisz na folelu na zboczu jak emeryt w bamboszach i walisz bąki w poszycie...taki młody.. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/45742-stare-marzy/&do=findComment&comment=498437 1
cZyNo Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Janek lata, zażywa sportu i naprawia modele. To zdrowe i rozwijające.
Rekomendowane odpowiedzi