o.patrykmodelarz Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Witam przygotowuje się do otwarcia kanału YouTube - zrobiłem intro. Mogli byście proszę zerknąć na nie, i zobaczyć co można zmienić co dodać co jest źle I żeby nie zaśmiecać forum spytam tutaj. Czy w tym roku są zawody F3P lub F3P CLUB. I czy jest podobna klasa na początek (akrobacja halowa-może być latanie z muzyką) Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 10 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 W tym roku już były pod koniec marca, a klasa, o którą pytasz (latanie z muzyką) to klasa F3P-AFM, do niedawna F3P-AM, a jeszcze dawniej F6B. Z tym, że akurat ta klasa, podobnie jak klasyczne F3P, to raczej nie jest klasa dla początkujących, chyba, że chcesz wziąć tylko udział w tej kategorii bez oczekiwania dobrych wyników . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 wielkie dzięki Czyli na początek polecasz klase F3P-AM? Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Nie, akurat Aeromusical i klasyczne F3P, to najtrudniejsze klasy modelarstwa halowego. Na początek polecam F3P CLUB i F5K (pylon racer'y). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 11 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wielkie dzięki A model F3P nadaje sie do F3P CLUB Jeśli się nie mylę to zawody zaczynają się dopiero od stycznia? Licencja AP wystarczy do startowania? Pozdrawiam O.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Model F3P (prawdziwy F3P, a nie żadny F3P-AFM) idealnie nadaje się do F3P-Club. Do wystartowania wystarczy licencja (możliwe, że na najzwyklejsze MP, nie będzie wymagana w klasie F3P-Club i F5K, ale nie wiem jak będzie teraz), z tym, że podczas zawodów pobierane jest też wpisowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wielkie Dzięki A sory że jeszcze zapytam czym się różni klasa F3P od F3K Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 F3K to szybowce DLG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o.patrykmodelarz Opublikowano 12 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wielkie Dzięki Pomogliście mi bardzo i jeszcze raz dziękuje Przepraszam że tak bezmyślnie pytałem (nic nie myślałem tylko pisałem) Pozdrawiam OP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi