lasiox Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witam mam na imię Pawel jestem z legnicy i od niedawna zaczalem sie interesowac modelarstwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Wielką literą piszemy: - Imiona własne, ludzi i zwierząt np.: Barbara, Adam Mickiewicz, Maks.- Nazwy części świata, państw, miast np.: Ameryka, Polska, Europa, Legnica. Kim jest gosia23 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasiox Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam mam na imię Pawel jestem z Legnicy i od niedawna zacząlem sie interesowac modelarstwem gosia to moja dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasiox Opublikowano 15 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dlaczego administrator nie chce potwierdzic mojego konta?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasiox Opublikowano 18 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jezeli administrator nie chce potwierdzic mojego konta wiedz dziekje i prosze usunac moje konto natychmiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi