Mroku32 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, znalazłem ostanio jakiś silnika i chciałym się coś o nim dowiedzieć. Dołączam foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jest to silnik samozapłonowy o pojemności 1,5cm3, z tego co widzę niekompletny, brakuje choćby iglicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroku32 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 I śrubek. Da się go jakoś zreanimować ? I ile może być warty w takim stanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 nie wiem, na pewno brakuje iglicy i śruby. pytanie czy w środku jest wszystko ... poza tym dochodzi kwestia paliwa. sam mam ładnych parę samozapłonów i też się zastanawiam czy da się je odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroku32 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A co powinno być ? Jestem ziolony więc pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 kilka części:) żartuję: na pewno: wał (ale z tego co widzę to jest), tłok, cylinder, uszczelka pod głowicą. do tego śruba regulacyjna na głowicy - brak, z tyłu brakuje gaźnika, iglic, śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 I ile może być warty w takim stanie ? Grosze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ciekawe ile warte są moje samozapłony mvvs praktycznie nówki tylko na hamowni odpalane 1,5 i 2,5 i chinol 2,47 ehh... kiedyś kosztowały majątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroku32 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Grosze czyli ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 7 -15 zł jeżeli znajdzie sie chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, znalazłem ostanio jakiś silnika i chciałym się coś o nim dowiedzieć. Dołączam foto20141020_102330.jpg no tak teraz nie uczą ruskiego i trudno przeczytać co to za silnik To jest silnik samozapłonowy, nazywa się MK-17, kiedyś bardzo popularny silnik, trzy lata temu za nowy w pudełku (silnik śmigło dodatkowa gardziel śrubki do mocowania wężyk i chyba kluczyk) zapłaciłem 45pln w tym brakuje śrub, rozpylacza, iglicy śruby kompresyjnej i jej obsady, nie wiadomo w jakim stanie jest tłok- tuleja, więc za ten można dać ...15 szpieg - razem pisaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 no tak teraz nie uczą ruskiego i trudno przeczytać co to za silnik To jest silnik samozapłonowy, nazywa się MK-17, kiedyś bardzo popularny silnik, trzy lata temu za nowy w pudełku (silnik śmigło dodatkowa gardziel śrubki do mocowania wężyk i chyba kluczyk) zapłaciłem 45pln w tym brakuje śrub, rozpylacza, iglicy śruby kompresyjnej i jej obsady, nie wiadomo w jakim stanie jest tłok- tuleja, więc za ten można dać ...15 szpieg - razem pisaliśmy no jak nie uczą, jak wcześniej napisałem co to za silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 no jak nie uczą jak wcześniej no jak nie uczą, jak wcześniej napisałem co to za silnik ej, nie pisałem do Ciebie tylko do autora wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ej, nie pisałem do Ciebie tylko do autora wątku swoją drogą, że faktycznie już nie uczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Uczą, uczą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi