arkozi Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam. Potrzebuję wyedytować plik tak, żeby był w odbiciu lustrzanym. Na planach jest tylko prawa połówka skrzydła, a do dalszej budowy potrzebuję lewej. Męczę się z tym i nie mogę podołać Acrobat nie ma takiej opcji, Acrobat Pro w trialu teoretycznie ma drukowanie w odbiciu lustrzanym, ale w tym pliku mi nie działa... Dlatego jakby ktoś miał plik do edycji PDFa czyli jakiś Illustrator albo inny, mógłby przerzucić to na odbicie lustrzane, zapisać z powrotem i mi podesłać to było by git. Pozdrawiam. Cessna_Agwagonc.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek78 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 O to chodziło? Cessna_Agwagonc.pdf.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Tak o to, dzięki Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi