Mortez Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a ten regulator co ci podałem link ma bec ale czy będzie on dobry do odbiornika a serwa nie potrzebują beca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Mortez, musisz jeszcze duzo czytać. Znowu podałeś link (ten do allegro) do samego BEC'a (BEC - Battery Eliminator Circuit). Ty potrzebujesz regulator do silnika bezszczotkowego (on ma BEC'a już w sobie). Zapomnij o oddzielnym BEC'u - nie jest Tobie potrzebny. Nie kombinuj, jak koń pod górę, bo dostałeś wskazówki co do sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a możesz podać jakieś tańsze te regulatory i pakiety bo mi nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Podałem Ci najtańsze dostępne w kraju. Jedyne, na czym możesz oszczędzić, to silnik. Możesz sam przerobić silniczek od cd-romu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo255 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Niestety taniej juz sie nie da jak Ci kolega cobra mowi. Musisz niestety uzbierac jeszcze pieniedzy a potem dopiero zrobic zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 a regulator może być taki http://www.4hobby.pl/product_info.php?info=p8296_Regulator-obrot-w-12-A-Tower-Pro.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 12A to malutko... poszukaj najlepiej 25A, coś jak w linku http://www.emodel.pl/esklep/tower-regulator-p-12.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item337675014_micro_serwo_tower_pro_sg90_promocja_od_rcsklep_.html serwa wezme takie a dlaczego nie może być 12 a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 http://www.allegro.pl/item338206001_dynam_regulator_25a.html a może być ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo255 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 dynam to dobry regulator posiadam 2 szt programuje sie go z tej samej karty co JETI advance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Serwa wybrałeś dobre, regulator 25A też. programuje sie go z tej samej karty co JETI advance można też oczywiście z aparatury (karta programująca nie jest niezbędna, ale ułatwia życie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloo255 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 No mozna z apki go programowac ale szybko i do tego tanio jest z karty. Właczamy, jest krotki PIK i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a możecie mi wyjaśnić dlaczego nie może być regiel 12A tylko 25A?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 a wiesz w ogóle co to znaczy A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No właśnie że nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 to poczytaj i nie truj na forum takimi pytaniami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No to wyjaśnijcie mi co znaczy to A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 A >>> Ampery >>> natężenie prądu.Lekcje fizyki się kłaniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No właśnie że nie wiem. Chlopak chyba staruje na post miesiaca... Nie wiesz i w wikipedii nie sprawdziles/ baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 No tak myślałem ze ampery tylko wiecie w modelarstwie wszystko możliwe :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.