Shock Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 hej. Poplułem się ze śmiechu gdy córka pokazała mi ten moment podczas oglądania kompilacji dziwnych wypadków .Może już ktoś kiedyś zamieszczał ,jeśli nie to warto zerknąć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Było ale fajnie się ogląda 2 raz http://pfmrc.eu/index.php?/topic/35016-szalony-ogrodnik/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Tak mi się wydawało,chciałem błysnąć ale nie wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Tak mi się wydawało,chciałem błysnąć ale nie wyszło... Oj tam w sumie wyszło bo stary link YT nie jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polpakpol Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Mega Gorzej jak by ogrodnik dostał nim :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi