GEX Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Mam pytanko... Gdzie moge dostać płyte aluminiową grubości ok 1mm nie więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 http://www.allegro.pl/item154523975_blacha_aluminiowa_arkusz_40x50_grubosc_1_mm.html Znalezione w googlach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 GEX wyedytuj temat postu na bardziej rozsądny !! i nawiązujący do problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 szerokośc avatara 130 dpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Gdzie? To jest właśnie to o czym pisałem... Tytuły wątków powinny być bardziej konkretne... P.S. Odpowiedź aż sie ciśnie na usta...... w d ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 P.S. Odpowiedź aż sie ciśnie na usta...... w d ..... To samo miałem napisac ale mi nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nikomu nie wypada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tytuły wątków powinny być bardziej konkretne... P.S. Odpowiedź aż sie ciśnie na usta...... w d ..... Może z Chińczykami to się nie do końca zgadzamy 8) , ale tu masz Przemku całkowitą rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tak schodzimy na OT. ale patrzcie jak to instynktownie ciśnei się na usta i to każdemu to samo słowo Ot polska kultura Ale nie ma się co martwić ta kulturą, Mam sporą część rodziny w Angli, tam n aporządku dziennym i to u wszystkich od 10 lat i w góre rzucają F**K OFF. Więc nei jesteśmy najgorsi, ale szczycić też sie nei ma czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.