GEX Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Mam pytanko... Gdzie moge dostać płyte aluminiową grubości ok 1mm nie więcej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_W Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 http://www.allegro.pl/item154523975_blacha_aluminiowa_arkusz_40x50_grubosc_1_mm.html Znalezione w googlach... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 GEX wyedytuj temat postu na bardziej rozsądny !! i nawiązujący do problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 szerokośc avatara 130 dpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Gdzie? To jest właśnie to o czym pisałem... Tytuły wątków powinny być bardziej konkretne... P.S. Odpowiedź aż sie ciśnie na usta...... w d ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 P.S. Odpowiedź aż sie ciśnie na usta...... w d ..... To samo miałem napisac ale mi nie wypada Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Nikomu nie wypada . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Tytuły wątków powinny być bardziej konkretne... P.S. Odpowiedź aż sie ciśnie na usta...... w d ..... Może z Chińczykami to się nie do końca zgadzamy 8) , ale tu masz Przemku całkowitą rację Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Tak schodzimy na OT. ale patrzcie jak to instynktownie ciśnei się na usta i to każdemu to samo słowo Ot polska kultura Ale nie ma się co martwić ta kulturą, Mam sporą część rodziny w Angli, tam n aporządku dziennym i to u wszystkich od 10 lat i w góre rzucają F**K OFF. Więc nei jesteśmy najgorsi, ale szczycić też sie nei ma czym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.