MarcinGdańsk Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam, posiadam optica 6 + kabel do symulatora rs232(COM) + przejściówkę na usb. Komputer nie wykrywa go jako kontrolera do gier (system vista) i nie mogę korzystać z symulatorów innych niż FMS, na nim wszystko działa ponieważ jest odpowiednie ustawienie. Inne symulatory typu Leo's, RC desk widzą tylko kontrolery do gier. Czy jest jakiś sposób abym na nich polatał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgr Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Wydaje mi się, że nie. Mam zbędne takie coś : http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__24348__USB_Simulator_Lead_for_Turnigy_GTX3_Transmitter_VRC_Sim_Compatible.html Mogę Ci ją dać. p.s. Widziałem w powitaniu pisałeś, że chodzisz do modelarni w Gdańsku, tak spytam gdzie dokładniej, bo jak kiedyś szukałem nic nie mogłem znaleźć.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi