pleses Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Piszę tego posta w nawiązaniu do tematu: Jesteś nowy? Zanim cos napiszesz CZYTAJ TO! w dziale Powitania. Konkretnie chodzi mi o ten zapis: Jedynym obowiązkiem jest wstawienie obrazka do AVARTA i imienia do sygnaturki oraz miejscowości skąd jesteś. Na forum zapisałem się przed 23 grudnia - czyli dniem w którym zaistniał ów obowiązek. Wobec tego faktu proszę o stanowczą odpowiedź na pytanie: Jeśli nie dopełnię tego obowiązku (a nie mam zamiaru tego czynić, ani też tłumaczyć się dlaczego tego nie chcę robić) mam zaprzestać pisania na forum?
motyl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 nie może źle sprecyzowałem, nie chcesz wstawiać twoja wola
qba Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ciebie kto ma ten i tak zna To jest tylko taka prośba a ktoś jest kulturalny to się swoim imieniem sam pochwali
pleses Opublikowano 4 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2007 Kochane adminy, po co więc tworzyć prawo, w którym taki osobnik jak ja może zrobić precedens? :wink:
qba Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Tu nie ma prawa Tu jest tylko prośba przynajmniej naraxie i jak widać nowe osoby przestrzegają tych kilku prostych zasad
alchemique Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Mysle ze prawa ktore mialoby obowiazywac scisle nikt tutaj nie bedzie tworzyc. Juz kiedys byl temat o regulaminie i nnych takich duperelach w ktorem, z tego co pamietam, doszlismy wraz z adminami do wniosku ze najlepszym regulaminem jest brak regulaminu.
motyl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 a stosowny wpis zmieniłem z obowiązku na prośbe
olo Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Myślę że nasi admini powinni się spotkać i uzgodnić poglądy i ewentualnie coś jednomyślnie ustalić . Bo teraz mam wrażenie że jest tak,kto pierwszy się zaloguje ten rządzi . Trzeba się określić albo prośba albo zasada,regulamin bądź jego brak. Jeżeli w avtarze ma być twarz to niech będzie ją widać po co wstawiać takie anonimowe fotki . A może znowu coś się zmieniło bo zauważyłem że u jednego kolegi na twarzy wyrosły skrzydła chyba RWD a za chwilę znowu będą sugestie żeby ktoś wywalił z avtara skaczące cycki.
hubert_tata Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Co złego jest w obowiązku pokazania twarzy, podpisania się i określenia skąd jesteśmy? Nie było tego obowiązku, ale między innymi ja postulowałem taki wymóg, a admini szybko to zapisali w wyżej cytowanej formie. Teraz widzę, że na prowokację (a może szantaż ) ze strony Romka szybko to zmieniają. Nie rozumiem, co plesesie miałeś na celu? Czy udowodnienie, że administrator to niewdzięczna fucha? Na pewno chcą żeby forum się rozwijało i chcą zadowolić każdego (a to nie jest łatwe, a może nawet niemożliwe).
motyl Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 ....Teraz widzę, że na prowokację (a może szantaż ) ze strony Romka szybko to zmieniają.... Zmieniłęm ja, ale tylko dlatego zę zauważyłem sprzecznosć własnych poglądów napisałem o obowiązku, a z drugiej strony w innych postach pisze że nie ma tu regulaminu i twardych zasad Stąd ta zmiana
olo Opublikowano 4 Stycznia 2007 Opublikowano 4 Stycznia 2007 W wiadomości o nowym poście w obserwowanym temacie przychodzi : Jeśli jeszce tego nie zrobiłeś wstaw coś do AVARTA i swoje imie w sygnaturce Proszę o konkretną odpowiedź ma to być fotka facjaty czy COŚ.
ertman_176 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 JA to czytam jak "obowiazek" - prośba jakoś dziwnie brzmi ... Myśle że kultura tego wymaga ... Moje porównanie bedzie proste - jeżeli tego nie zrobisz to tak jakbyś rzuł gume jednoczenie mlaskając, jedna ręką drapał sie po #### a drugą trzymał w kieszeni ... Fajnie sie tak rozmawia ... Co do awartów animowanych już sie kiedyś wypowiadałem ... Co do tego jak a fotka powinna być - rozmawiam z tobą czy podwoziem czy cyckami ??
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nie rozumiem, co plesesie miałeś na celu? Moim celem było uzyskanie odpowiedzi od admina w interesującej mnie kwestii wyrażonej na samym początku tego wątku. Odpowiedź otrzymałem, pozostałe wypowiedzi mnie nie interesują. Koniec kropka.
MareX Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Znowu momentalnie rozwineła sie dyskusja o sprawach "bardzo zasadniczych". Pisze to celowo w cudzysłowie, bo akurat przykład avatara wg. mnie nie jest aż taką zasadnicza sprawą, aby podnosić temperaturę dyskusji i odwoływać się do regulaminów i sztywności lub elastyczności w ich stosowaniu. Każdy z nas ma jakieś powody do takich, czy innych zachowań. Jeśli te powody przyjmiemy za istotne dla tego kogoś i przyjmiemy to do swojej wiadomości, wtedy chyba łatwiej też przyjdzie nam zrozumieć zachowanie tego kogoś. Kiwające sie cycuszki były śmieszne , ale faktycznie rozpraszały. Zielony paw budził odruch wymiotny, ale zastanawiając sie nad powodami, które skłoniły "zamieszczacza" do jego pokazania, mówiłem sobie - chciał dobrze, chciał rozweselić chłopaków, ale może jednak wybrał niewłaściwe miejsce...I po naszych sugestiach "zamieszczacz" /ładnie Go nazywam..., ale to tak celowo, umownie, dla "naprzykładu" /zmienił obrazek i pokazał nam swoją buzkę. I bardzo dobrze. Cała moja mowa i innych Kolegów z prośbą /bo tak chyba najlepiej i najuprzejmiej/ o zamieszczanie fotki swej buzki, podanie imienia i miejscowości, nie wymaga chyba żadnego komentarza i była już wiele razy uzasadniona tu na forum. Ja teraz , kiedy widze fotę, widzę imię i miejscowość, to już raczej na pewno nie pomylę człowieka i wiem , do kogo mówię. Ten ktoś nie jest dla mnie anonimowy, wręcz jest na ekranie "prawie jak żywy" Pleses Romek zadał pytanie, otrzymał odpowiedz, zamknął temat jego osobiscie dotyczący i spoko. Jakieś ma swoje powody, aby tutaj buzki nie pokazywać i też ma takie prawo, które trzeba uszanować. Nie pokazując swego oblicza nikogo nie drażni, nie rozprasza, nie wywołuje negatywnych emocji, więc nie ma sprawy. Wiem, jak pleses ma na imię i mogę sie do Niego po imieniu zwracać, ale gdybym nie wiedział, to pisałbym do Niego per plesesie i wiadomo by było o kogo chodzi, bo pleses jest tutaj tylko jeden A dla chcących i cierpliwych jest miejsce w necie, gdzie lico plesesa można poogladać, nie tylko zreszta jego, ale także Jego najbliższych...Więc się nie ukrywa, nie wstydzi /fałszywie/ swojej buzki, tylko ma jakieś swoje inne powody i należy je uszanować. Ja miałem takie powody, żeby właśnie taką swoją mordę Wam pokazać i też możecie /jeśli chcecie/, to uszanujcie
hubert_tata Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nie rozumiem, co plesesie miałeś na celu? Moim celem było uzyskanie odpowiedzi od admina w interesującej mnie kwestii wyrażonej na samym początku tego wątku. Odpowiedź otrzymałem, pozostałe wypowiedzi mnie nie interesują. Koniec kropka. Odpowiedź uzyskałeś momentalnie No i gitara, tylko jest jeszcze to: Kochane adminy, po co więc tworzyć prawo, w którym taki osobnik jak ja może zrobić precedens? Zrozumiałem, że chodzi Ci o jakąś dyskusję na forum. Widocznie się jednak myliłem, przepraszam. Już nie będę ciągnął tego tematu
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2007 Kochane adminy... Zrozumiałem, że chodzi Ci o jakąś dyskusję na forum. No nie Adresatem byli tylko Kochane Adminy PS. Ale skoro tak się wszystko potoczyło jak się potoczyło i jak już obowiązku nima to zaraz jakiś ładny awatarek się poszuka... krucy jak ja nie lubię obowiązków
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tak wyczułem ze u Romka w żyłąch płynie buntownicza krew i tak zaso jak ja nie lubi nakazów i zakazów i wszelakich obowiązków
MareX Opublikowano 5 Stycznia 2007 Opublikowano 5 Stycznia 2007 A kto je lubi? Te wszystkie obowiazki, nakazy, zakazy....Jak jest taki, to niech sie zaraz tu ujawni, a jak nic Adminy avatarek mu w złote laury przyozdobią...A tak przy okazji, śliczną mordeczkę Romku wynalazłeś... Nawet ładniej wyglądasz, niż gdzieś tam w necie... Tylko przypadkiem nic sobie nie myśl... Wole naturalnie kobiece buziaczki
pleses Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2007 A widzisz - miejsce mordeczkę uświetnia - to jak raz było robione na wieży wrocławskiej katedry.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.