.michal91 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Witam Mam pytanie bardzo luzno zwiazane z modelarstwem Mam silniczek elektryczny z ktorego wychodzi oska dł~ 18mm gr~6mm nie ma na niej zadnego gwintu ani zaczepu jedynie wzdluz niej ida delikatne paski wytloczone. Jak przedluzyc ja albo jak cokolwiek do niej zaczepic ?? Prosze o pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz316 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Pytasz, co założyć na ośke silnika? Nie wiem dokładnie, o co ci chodzi, ale jak sie domyślam, to może ci chodzić o to, żeby założyć śmigło, lub zębatke, lub coś w tym stylu, tak? Do połączenia ośki z drugą można dać coś takiego, a jako drugą ośke np. takie coś PS Mógłbyś przysłać link, lub zdjęcie tego silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.michal91 Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 chodzi mi o to aby na ta os zalozyc cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Można skorzystać z patentu kolegi @ Motylastego : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=5673 Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WZ Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Można na tę oś założyć piastę zaciskaną na tej osi, tylko należałoby tę piastę dobrać do średnicy osi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.