.michal91 Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Witam Mam pytanie bardzo luzno zwiazane z modelarstwem Mam silniczek elektryczny z ktorego wychodzi oska dł~ 18mm gr~6mm nie ma na niej zadnego gwintu ani zaczepu jedynie wzdluz niej ida delikatne paski wytloczone. Jak przedluzyc ja albo jak cokolwiek do niej zaczepic ?? Prosze o pomoc Pozdrawiam
modelarz316 Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Pytasz, co założyć na ośke silnika? Nie wiem dokładnie, o co ci chodzi, ale jak sie domyślam, to może ci chodzić o to, żeby założyć śmigło, lub zębatke, lub coś w tym stylu, tak? Do połączenia ośki z drugą można dać coś takiego, a jako drugą ośke np. takie coś PS Mógłbyś przysłać link, lub zdjęcie tego silnika?
.michal91 Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 chodzi mi o to aby na ta os zalozyc cokolwiek
Marcin K. Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Można skorzystać z patentu kolegi @ Motylastego : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=5673 Pozdrawiam:)
WZ Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Można na tę oś założyć piastę zaciskaną na tej osi, tylko należałoby tę piastę dobrać do średnicy osi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.