Marcin Bełchatów Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Mój pierwszy lot TAYLORCRAFT - lądowanie ...było blisko Czy ktoś może wie dlaczego nie mogę dodawać filmów? że nie mam uprawnień!??? o co chodzi? koledzy podpowiedzcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 daj mi go ja go wstawię tomek.lisiewicz@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Bełchatów Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 wysłałem dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 jaj dojdzie to go wkleję tutaj https://www.youtube.com/watch?v=GspgzfmHD7A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam, właśnie też buduję ten model. Twój pięknie lata. Masz gdzieś jakąś relację z budowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Bełchatów Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie odkupiłem go od innego modelarza. Seper model... a jaki dajesz silnik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Planuję ASP 5-6cm3, Mój Taylor jest mniejszy, mój ma 1420 rozpiętości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Dragon jakbyś chciał to mam gotowe skrzydła i stateczniki i kadłub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon_X Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ooo skrzydła powiadasz? Ja mam problem bo kupiłem od kogoś wybrakowany zestaw i musze dorabiać sporo elementów... Ja mam model z greatplanes to może nie pasować niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Bez problemu podejdą te części wyślę ci foty na Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Bełchatów Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Filmik po drobnych przeróbkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 a jakiś nowy filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Bełchatów Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Model kupiłem pod koniec sezonu więc filmów nie mam za wiele, ale na wiosnę dokręcimy. Będą też ujęcia z drona i z pokładu Taylora. Pozdrawiam ...cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi