stan Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 nie wiem czy ktos juz widzial ale wyglada ze blejzyk ma nowy modik w ofercie http://www.blejzyk.com.pl/ nowosc (tom) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 e tam .. mnie pylony nie kręcą :evil: :evil: :evil: choć lepsze to niż kolejny szybowiec .. bo tego juz jest od groma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie do konca to pylon skoro ma 1,5 lub 1,7m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Bardziej to się nadaje do pierwszych kroków w F5B i F5D. Wsadzić elektronikę tam z 60A i do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 chyba nie wytrzyma coś takiego ale wygląda dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 :shock: to dopiero jazda , o ile nie jest to żaden montaż a chyba nie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nie to nie montaż lecz normalne latanie modelem F5D. Stan: Ja nie myślałem aż o tak szybkim lataniu. Ciut wolniejszym. Masz może jakieś dane tego modelu? (z blejzyka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 dopiero dziś znalazłem na ich stronie, jeszcze nic więcej nie wiem i tak jak Rafal mówi, to nie montaż, szukajcie f5d na youtube i tak latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a dzwonilem i wiem... 1. jest dostepny 2. rozpietosci 1,5 i 1,7m 3. ceny 450 i 470 odpowiednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Takie rozpietosci przy takich proponowanych napedach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Czy ktoś może już poskładał TOM`a :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Stronka nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 A google nie gryzą www.blejzyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Ten działa http://www.blejzyk.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.