Grubyzzz Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Witam od razu przepraszam jeżeli taki temat był ale ja nie znalazłem. Otóz planuję zbudować swój kolejny model z depronu i jest nim ultimate ale problem polega na tym że jest on z pianki 10mm i za cholere nie mogę taakiego znależć tzn w sumie znalazłem ale 80cm dł a samolot ma rozpiętości 100cm pierwsze myslałem dwa podkłady posklejać ale jak poczytałem to straszny klocek wyjdzie i tu mam pytanie gdzie znaleść i jaki materiał zastępczy użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Zapewne plany sa pod EPP 10mm. Z podkładów, czy depronu w zupełności wystarczy standard 6mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 no właśnie z tego co dobrze zrozumiałem to są z depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Robiłem Ultimate i 6mm w zupełności wystarczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 w takim razie dzięki spróbuję z 6mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi