Robsik Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kolega Kamil lepiej to wytłumaczył W mojej wyobraźni tak wycięte koło można obrócić w trzech płaszczyznach - dlatego nie bardzo załapałem o co chodzi. Teraz to WIDZĘ Śliczne dzięki! Z pewnością poćwiczę to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ale oprócz Kamila ktoś ci tłumaczył co zrobić z kółkiem? Skoro lepiej to jest i gorzej. Chętnie przeczytam A jak chciałbyś obrócić w 3 płaszczyznach ? Obrócić a nie obracać... Jakiś szkic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsik Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Oj BRoman'ie, teraz to pojechałeś po bandzie "obrócić" i "obracać" to jest jedno i to samo słowo (odsyłam do słownika: http://sjp.pwn.pl/szukaj/obr%C3%B3ci%C4%87.html). Wyraźnie widać jak lubisz gry słowne - w sumie ja też A co do szkicu to już nad nim pracuję - wrzucę tu nieco później. Gdy ktoś mówi, aby obrócić o 90 stopni, to ja to widzę w wielu płaszczyznach (przede wszystkim w osiach x-y-z): Trzecia to oczywiście ta właściwa, której ja nie zajarzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRoman Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Czyli obrócić i obracać to to samo no to niech będzie. Też mogę w tej stylistyce... Ale moja językowa edukacja buntuje się mówiąc coś o dokonaniach czy trwających itp .A co mi tam. Ale moje kiełbie we łbie to mały pan Pikuś. Co ruch to buch ! Impregnat nie taki,opis też niejasny,obrót także za trzecim podejściem. W wojsku za moich czasów za trzy niecelne strzały na trzy oddane strzały było czołgańsko w masce i inne sankcje. No ale nie jesteśmy w wojsku. Rada taka-nie graj w trzy karty bo zawsze przegrasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsik Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (...) Rada taka-nie graj w trzy karty bo zawsze przegrasz. A tu masz rację Zawsze przegrywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi