tomnow95 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam Panie Wojtku Chodzi o modelarnie AK na Sadowej? Bardzo przykra sprawa. Bedę ogłaszał gdzie tylko się da i w miarę możliwości przeglądał giełdy oraz różne dostępne portale. Może wspólnymi siłami uda się. Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecenas Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam, Nie chodzi o Sadową, miałem swoją pracownię tam gdzie mieszkam, dzięki za wsparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Mimo wszystko będę przeszukiwał internet i lokalne ogłoszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam Przegladam ebay.de i gieldy modelarskie w DE ,kolegow tez powiadomilem,jak cos wyplynie dam znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herkristo Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Intelli control... to już prehistoria miałem taką i jest bardzo charakterystyczna. Będę z uwaga śledzić portale au mam taką ładowarkę, az strach ją teraz sprzedawać. Ale i tak na pohybel złodziejom!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi