madmax Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam. Gdzie mogę znaleźć ( np. wysyłkowo ) taką giętką listwę, lecz o mniejszym przekroju ? http://www.allegro.pl/item337025285_profil_odbojnica_listwa_odbojowa_pcv_anti_uv_ochro.html Potrzebuję taką listwę do mocowania fartucha do kadłuba poduszkowca. A może jakieś inne pomysły na szczelne mocowanie fartucha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Kolega który zbudował Griffona, fartuch mocował listwą sosnową na wkręty żeby w razie uszkodzenia łatwo wymienić na nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Niestety u mnie ze względu na pękaty kształt kadłuba z laminatu nie dam rady przykręcać listwy. Dlatego też szukam innego rozwiązania. Ciekaw jestem, jak to się robi w poduszkowcach 1:1 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.