bart07 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Temat usunąłem. Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzialeczka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) a [...] nadal będzie oszukiwał ludzi... Edytowane 16 Grudnia 2014 przez bart07 Usunąłem dane użytkownika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jakbyś nie współuczestniczył w oszukaniu znanego serwisu aukcyjnego, to sprawy by nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Taka jest nasza mentalność. Pooglądam w sklepie, kupię taniej w internecie. Dogadam się w internecie, kupię bez faktury itp, itd. Nie, żebym był jakiś święty, ale wkurza mnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkojote Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 "Złodziej" to tez człowiek Święta idą , zróbmy najwyżej ściepę po parę groszy i oddajmy za niego i zamknijmy już ta sprawę bo obgadana jest do bólu . Każdy zapoznał się z tematem i na pewno przemyśli dwa razy zakup od kolegi a kto odważny i będzie interesy z Nim robić ... to na własne ryzyko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Taka jest nasza mentalność. Pooglądam w sklepie, kupię taniej w internecie. Dogadam się w internecie, kupię bez faktury itp, itd. Nie, żebym był jakiś święty, ale wkurza mnie to. walka z wiatrakami, świata nie zmienisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 "Złodziej" to tez człowiek Święta idą , zróbmy najwyżej ściepę po parę groszy i oddajmy za niego i zamknijmy już ta sprawę bo obgadana jest do bólu . Każdy zapoznał się z tematem i na pewno przemyśli dwa razy zakup od kolegi a kto odważny i będzie interesy z Nim robić ... to na własne ryzyko . Myślę, ze są bardziej potrzebujący, którym możemy pomoc w ramach dobrych chęci a nie zawracać sobie d... takimi pierdolami, żeby ktoś był zadowolony robiąc publiczny lincz o parę groszy (straconych na własne życzenie). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi