dzialeczka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) a [...] nadal będzie oszukiwał ludzi... Edytowane 16 Grudnia 2014 przez bart07 Usunąłem dane użytkownika
bart07 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jakbyś nie współuczestniczył w oszukaniu znanego serwisu aukcyjnego, to sprawy by nie było.
bart07 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Taka jest nasza mentalność. Pooglądam w sklepie, kupię taniej w internecie. Dogadam się w internecie, kupię bez faktury itp, itd. Nie, żebym był jakiś święty, ale wkurza mnie to.
Elkojote Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 "Złodziej" to tez człowiek Święta idą , zróbmy najwyżej ściepę po parę groszy i oddajmy za niego i zamknijmy już ta sprawę bo obgadana jest do bólu . Każdy zapoznał się z tematem i na pewno przemyśli dwa razy zakup od kolegi a kto odważny i będzie interesy z Nim robić ... to na własne ryzyko .
Major Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Taka jest nasza mentalność. Pooglądam w sklepie, kupię taniej w internecie. Dogadam się w internecie, kupię bez faktury itp, itd. Nie, żebym był jakiś święty, ale wkurza mnie to. walka z wiatrakami, świata nie zmienisz
idfx Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 "Złodziej" to tez człowiek Święta idą , zróbmy najwyżej ściepę po parę groszy i oddajmy za niego i zamknijmy już ta sprawę bo obgadana jest do bólu . Każdy zapoznał się z tematem i na pewno przemyśli dwa razy zakup od kolegi a kto odważny i będzie interesy z Nim robić ... to na własne ryzyko . Myślę, ze są bardziej potrzebujący, którym możemy pomoc w ramach dobrych chęci a nie zawracać sobie d... takimi pierdolami, żeby ktoś był zadowolony robiąc publiczny lincz o parę groszy (straconych na własne życzenie). 1
Rekomendowane odpowiedzi