Meritix Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam Mam do przewinięcia silnik Gt Emax uzwojenie(miedź ) 2826/04. Potrzebuję informacji ,czy ktoś tym się zajmuje. Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacentycool Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam Mam do przewinięcia silnik Gt Emax uzwojenie(miedź ) 2826/04. Potrzebuję informacji ,czy ktoś tym się zajmuje. Pozdrawiam Jacek Witam cię Jacku a co konkretnie potrzebujesz, jakich informacji do przewinięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyCopter Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Temat przezwajania silników był już poruszany na forum wielokrotnie. Skontaktuj sie z autorami wątków, może zgodzą się Ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz Dudzik Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam kiedyś takie rzeczy robiłem ale teraz przy obecnych cenach silników szkoda na to czasu.Jeżeli będziesz się upierał to na pw podam ci numer do mjego kolegi który jeszcze w takie rzecy się bawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi