janegab Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Latanie do ciemnicy...jutro kolendowanie... w + 13 ciepla... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Kolendowanie na Ploszewie ....i przygotowanie nowej ..BAJECZNEJ..z MOCARNYM WYDMUCEM. MIEJSCOWKI ..wyciete krzaki..zawieszona banderka ...tylko latac ladowisko trawa po pas.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 deszczowe latanko... Też kolędowaliśmy z Kierownikiem tradycyjnie w Betlejem Pozdrawiam Janku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 https://youtu.be/DeRJPOYXh9Y?list=RDDeRJPOYXh9Y&t=78 ZYWY super szybowiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Też kolędowaliśmy z Kierownikiem tradycyjnie w Betlejem Pozdrawiam Janku Pięnkny avatar Arni ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 dzisiaj...betlejem... http://postimg.org/image/5v4faeqoh/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pięnkny avatar Arni ;P Dzięki , avatar trochę Toxsyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 dzisiaj super latanie - jutro powtorka wtorek= max..http://postimg.org/image/ovczxo9wl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A u nas od rana deszcz ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 A u nas nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaccy1 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Janku dziś w Starogrodzie wiało mocno, ale z odchyłką. Jutro będzie idealnie i nie będzie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 A i u mnie wiatru pod dostatkiem...nie mierzyłem "klamczuchem "..ale nogawki furkotały i na fali białe grzywy..wielki szacunek dla producenta respektów Oblatywacza Leszka ze Szczecinka -modele niesamowite..jestem pod wrazeniem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 sympatyczne dzisiejsze latanko.. jutro powtórka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Dzis doskonale latanie na Lubstowie ...miały być opady a tu pobłyskiwało słoneczko....jutro jeszcze lepiej - zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepcio Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zazdroszczę Wam tego miejsca do latania .Trochę to daleko od mnie.Nie wykluczone ,że kiedyś się skuszę . To nie świętujecie przy stole? To dopiero pasja!!! Janek . Nie możesz wklejać zdjęć normalnie.Jak w nie wchodzę to pojawiają się elementy które trochę mnie rozpraszają i nie mogę skupić się na modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 adult image host Mirku ta fotka dla ciebie z dawno nielatanego Lubstowa -Ploszewa. wiało fajnie widać po ugietych tujkach ..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Dziś zrobiłem 1 przelot na wschodnich oparach i udałem sie na zbocze na wiatr zachodni / na drugą stronę wyrobiska...kilka fotek piekne pionowe sciany wymagajace ladowiska = szeroki pas miejscowkowy zawrót głowy...PUSTKOWIE ZUPEŁNE zajaczki sarenki ale 4 kopytne te 2 kopytne trzeba przywieżć.. każda fotka ilustruje róznorodność odchyłek image upload no size limit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi