Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 30.03.2015 o 14:50, Jaccy1 napisał:

To dziś sobie polataliśmy :D Ja miałem problem tylko z podejściem do klifu. Nawet moja masa mało mi pomogła ;)

Z rana było najpogodniej...SUPER...zmieniałem dodawałem balast na maxa  ale ślepia załzawione-  gile w nosie  u Ciebie na Starogrodzie  można schowac sie do lasu u mnie  wypizdziajewo...muszę kupic jakis wóz Drzymały... ;) ale było warto  ...wreszcie latanie jaki lubię  powtórka środa ..jutro deszcz  

Opublikowano

zwaliłem krzaczory  wyjalem   nie tknietego   toxika  ii GOOOO...!  polatałem bosko...ZAPRASZAM   PRZYJEZDZAJ...patrz na zachód odchylony na poludnie to prostopadły   I wschód...rownież  miejsca  dla modelarzy z całego swiata...!!! :D

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

:lol: BAJA-BĄGO...na Płoszewie...takie warunki mogą być cały rok... :D IMG_1536.jpg

IMG_1537.jpg

IMG_1542.jpg

IMG_1543.jpg  Paweł.. a74  ...dzieki  za fotki z Pucharu Ślęzy=czekania w kolejce na parę minut latania...i szpanowania kto ma drozszy model..  a widziałeś w tej dziurze  na Rusku takie maki..  ?. :wub:  dziś latałem od 9-15 tej  ... :lol:
Opublikowano

Benon przybywaj na Lubstów ..zachód-wschod  jest prawie zawsze  ino musi dymać  a jak nie. to trza  dać  ..na tacę w LYCHENIU  u czarnych..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.