bandyr Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witam jestem posiadaczem quada ideafly 4 bez gps itp. Można go zakupić na hk. Jak i części jednak nie wszystkie. .. popełniłem błąd przy próbie aktualizacji softu... uwaliłem w ten sposób multicontroler a że nie udało mi się przywrócić do działania postanowiłem zmienić na kk2.0 i zaczęły się schody ... po zamontowaniu płytki razem z power dystrybutorem uznałem że nie ma potrzeby wymiany regli więc polutowałem nowe końcówki kabli do regli ustawiłem płytkę odbiornik pakiet itp. I niestety regle nie odpowiadają na sygnały z kk2.0. Na próbę podłączyłem inny regiel i silnik i hulał aż miło więc moje pytanie brzmi czy ideafly zabezpieczyło to jakoś czy trzeba to jakoś programować czy chodzą na innych sygnałach ? Wieczorem zrobię fotki i podepnę do tematu... Proszę o radę nie chcę zmieniać regli puki co... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 A one zasilają Ci KK2.0, mają BECa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie beca dałem dodatkowo pod odbiornik i on mi zasila płytkę. Regle nie mają beca. Tak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandyr Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Z wiadomych przyczyn producent zrobił tak że regle z tego quada działają tylko z ich kontrolerem... kupiłem emaxa 4in1 więc jak ktoś będzie miał chęć pokombinować z przeprogramowaniem tych regli chętnie ich użyczę bo do malego quada są bardzo kompaktowe podobne do dji... ale tylko kształtem. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi