Splooter Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam, z czego wykonać pokrowce na skrzydła laminatowe? Z depronu próbowałem, strasznie się gniecie a folia bąbelkowa pęka po kilku użyciach i z pokrowców kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Z folii bąbelkowej z warstwą alu. Kupisz tu: http://www.revoc.eu/ W sklepie internetowym samej folii nie mają, ale jak napiszesz do nich maila, to Ci sprzedadzą :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splooter Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzięki, w ostateczności skorzystam ale wolałbym raczej z materiału ogólnodostępnego kupowanego w castoramie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja szukałem i nic nie znalazłem. Ta kosztuje 35 PLN za 1 mb folii o szerokości 120cm. Oprócz folii będzie potrzebował jeszcze lamówkę bawełnianą 30mm, maszynę do szycia (da się szyć na zwykłej domowej) i żonę Efekt końcowy wygląda tak: P1040164 by TeBeWAW, on Flickr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dzięki, w ostateczności skorzystam ale wolałbym raczej z materiału ogólnodostępnego kupowanego w castoramie itp. We wszelkich marketach są dostępne karimaty pokryte jednostronnie taką folią jak pokazał TeBe. Polecam pianki do ćwiczeń, do kupienia w marketach i sklepach sportowych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja wybrałem tą, ponieważ: - da się przeszyć na domowej maszynie - jest bardzo lekka, ale sztywna - jest śliska w środku, łatwo wsuwa się skrzydła - jest nienasiąkliwa - odbija na lotnisku promieniowanie słoneczne i zapobiega nagrzewaniu się modelu. No i cena nie jest zabójcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splooter Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Skorzystam z karimaty, dzięki EDIT: Ta pianka pokryta jednostronnie folią nazywa się mata zagrzejnikowa i jest do kupienia za 20 zl w leroy merlin kawałek 500x5000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi