Skocz do zawartości

Piper j3 Cub problemy z wyposażeniem???

Mortez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chyba rzuce modelarstwo jak takie będziecie mieli do mnie nastawienie

nie mam zbyt dużego doświadczenia w modelarstwie RC. Staram się dużo czytać i mało pisać. Wydaje mi się że do modelarstwa potrzeba dużo samozaparcia , silnej woli i charakteru. Takie podejście jak prezentuje Kolega Mortez uważam za naganne.

a tak na na marginesie - rzuć to i zajmij się czymś innym.

Gość slawekmod
Opublikowano

Mam nadzieję że Mortez nie zajmie się techniką rakietową :D. Z Rc raczej mu nie wychodzi.A wystarczy słuchać rad i trochę pokory.Zamiast uczyć się od bardziej doświadczonych tylko im ubliża.

Opublikowano

Nemo to ciekawa propozysja, pozwala na latanie natychmiast po zakupieniu, niestety jest to model z malo przyszlosciowym wyposazeniem, tak wiec z punktu widzenia ekonomicznego nieuzasadniony. Tym niemniej ciekawy jako alternatywa w stosunku do Skylady.

po polsku, jezeli chcesz latac JUZ i masz kase to bierz, ale z tego modelu nic, poza nadajnikiem i odbiornikiem nie przyda ci sie do innych modeli. a ta czesc wyposazenia warta jest 100 zł.

baxter

Opublikowano

przepraszam was jeżeli kogoś obraziłem :oops: ale wiecie jestem młody i jeszcze dużo muszę sie nauczyć .Jednak tak jak mi kazaliście zrobię rwd 5 by skazoo i włożę do niego to co mam myślę że będzie dobrze?? a wy co o tym sądzicie ??

Opublikowano
eżeli mnie nie lubicie to powiedzcie

Zgadles nie lubie Cie bo jestes arogancki zle wychowany, niezbyt rozgarniety, a przy tym przemadrzaly i bezczelny.

Baxter

spokojnie :D pomimo ze ktos nas denerwuje nie powinniśmy go tak "publicznie" linczować :D wracając do posta :D sam na początku zadałem takie pytania :D i nie chciałem zbytnio uwierzyć ze pełno jest takich tematów :D jednak gdy przeglądam forum to aż oczom nie wierze :D co chwile jakiś post :D a w nim wałkowane cały czas to samo :D wiec myśle żeby coś zadziałać i uniknać takich "nie"potrzebnych postów i stworzyć jakiś ogolny post w "od czego zacząć ?" w którym bedzie opisane co kupić na początek co kleić i czego sie wystrzegać ?? Taki post http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1900 tylo w pigułce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.