Grzechu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 a ja przez Ciebie zonka dostałem za ten regulator 12A! : jak na 14lat dziwnie się wyrażasz, nie zawyżyłeś sobie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 chyba rzuce modelarstwo jak takie będziecie mieli do mnie nastawienie nie mam zbyt dużego doświadczenia w modelarstwie RC. Staram się dużo czytać i mało pisać. Wydaje mi się że do modelarstwa potrzeba dużo samozaparcia , silnej woli i charakteru. Takie podejście jak prezentuje Kolega Mortez uważam za naganne. a tak na na marginesie - rzuć to i zajmij się czymś innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Mam nadzieję że Mortez nie zajmie się techniką rakietową . Z Rc raczej mu nie wychodzi.A wystarczy słuchać rad i trochę pokory.Zamiast uczyć się od bardziej doświadczonych tylko im ubliża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 a ja przez Ciebie zonka dostałem za ten regulator 12A! : Jako gentlemani,stosujemy sie do pewnych zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Owszem ale ja i tak preferuje górnopłat NEMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Nemo to ciekawa propozysja, pozwala na latanie natychmiast po zakupieniu, niestety jest to model z malo przyszlosciowym wyposazeniem, tak wiec z punktu widzenia ekonomicznego nieuzasadniony. Tym niemniej ciekawy jako alternatywa w stosunku do Skylady. po polsku, jezeli chcesz latac JUZ i masz kase to bierz, ale z tego modelu nic, poza nadajnikiem i odbiornikiem nie przyda ci sie do innych modeli. a ta czesc wyposazenia warta jest 100 zł. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Jako gentlemani,stosujemy sie do pewnych zasad. no i dlatego użyłem też uśmiechu do tego postu, który oznacza że rozumiem swój niecny postępek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 przepraszam was jeżeli kogoś obraziłem :oops: ale wiecie jestem młody i jeszcze dużo muszę sie nauczyć .Jednak tak jak mi kazaliście zrobię rwd 5 by skazoo i włożę do niego to co mam myślę że będzie dobrze?? a wy co o tym sądzicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 I zapraszam do dzialu ,,Od czego zaczac"" Droge znasz chyba ? Podjales dobra decyzje,oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 dzięki, teraz przenoszę się do działu od czego zacząć TEMAT ZAMKNIĘTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 eżeli mnie nie lubicie to powiedzcie Zgadles nie lubie Cie bo jestes arogancki zle wychowany, niezbyt rozgarniety, a przy tym przemadrzaly i bezczelny. Baxter spokojnie pomimo ze ktos nas denerwuje nie powinniśmy go tak "publicznie" linczować wracając do posta sam na początku zadałem takie pytania i nie chciałem zbytnio uwierzyć ze pełno jest takich tematów jednak gdy przeglądam forum to aż oczom nie wierze co chwile jakiś post a w nim wałkowane cały czas to samo wiec myśle żeby coś zadziałać i uniknać takich "nie"potrzebnych postów i stworzyć jakiś ogolny post w "od czego zacząć ?" w którym bedzie opisane co kupić na początek co kleić i czego sie wystrzegać ?? Taki post http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1900 tylo w pigułce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 KONIEC TEMATU. Nie polecam komentarzy i kontynnuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.