Klucha Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam buduje mpodel Spitfire Mk. V z Deagostini i chcialbym go dokonczyc samodzielnie (chodzi o czas i koszty) , Nie chce z niego rezygnowac na takim etapie a koszt dalszej budowy wydaje mi sie dosc duzy.Zaczolem prenumerate bez orientowania sie o cenach modeli i teraz widze ze jest to nieoplacalne, szkoda mi tego co juz wlozylem w ten model. Jest prawie caly kadlob i statecznik pionowy ( bez steru kierunku). Czy moze ktos pomoc albo moze ktos go budowal w poprzedniej edycji i robil kopie elementow. Ja od samego poczatku odrysowuje wszystkie wregi na papierze. Bede bardzo wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na stronie www.outerzone.com znajdziesz sporo w tym i Spitfire. Tyle, że ciężko będzie bo tu nie ma standaryzacji więc nie dobierzesz rozwiązań idealnie pasujące do tego co masz ale zadając sobie trochę więcej pracy można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie ogarniam tej strony. i nic nie moge znalezc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Na tej stronie są aż cztery plany w tym jeden z wszystkimi częściami płaskimi idealny pod wycinarkę czy dla siebie do bezpośredniego kopiowania. Na stronie klikasz obrazek RC Scale i otwiera się strona chyba z setkami planów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 No i kolejny powod aby postarac sie projekt ukonczyc ale nie za taka kase co oni chca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intermodel Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wybierz z tych http://www.outerzone.co.uk/search/results.asp?keyword=spitfire&Submit=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klucha Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzieki za pomoc w poszukiwaniach, dzieki wam mam juz kilka do przejrzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi