Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Robię toto-0 i nie wiem jaka aparaturę wybrać do 400zl. Wolałbym mieć duży zasięg. Czy dobre jest turnigy9x, czy lepsze dx5e dsm2? Mam: Regulator dynam 25a Silnik Tower pro 2408-21t Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Duży zasięg to ile? Dalej niż 300 metrów nie odlecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A to wystarcza To nie za mało? Myślałem o 800-900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDudek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wtedy już modelu nie będziesz widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Wiem, ale wole mieć pewność ze nie stracę kontroli A ten faktycznie ma zasiek 1km? http://boble.pl/p/383/12790/aparatura-skyartec-6ch-2-4ghz--drazkowe-tansze-aparatury.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Do 400-ech stówek masz Turnigy 9x.aparatura z dużymi możliwościami,przez jednych chwalona,przez innych nie bardzo.Ja osobiście ją używam dosyć długo, i sobie ją chwalę.Latałem z jej pomocą elektroszybowcem,małym trenerkiem,dużym trenerem spalinowym,obecnie latam akrobatem i starcza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A mij więcej jaki zasięg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDudek Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja tez mam Turnigy 9x i też sobie ją chwalę. Nigdy nie dalem rady wyleciec poza zasięg, na 400-500 m model typu trener jest już malutki i wtedy to nawet jak masz zasięg to nie wiesz gdzie lecisz Ma duży potencjał i możliwości konfiguracji. Zresztą jest tez bardzo popularna i w razie problemów łatwo uzyskasz pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 A ten http://www.gimmik.pl/Radio_6CH_24Ghz_SKY602A,o,10935.html? To dobry pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Do latania koło nogi, czyli w zasięgu wzroku, modelem o rozpiętości ok 1,5metra wystarczy każda aparatura, która nie jest zabawką. Ja latam góra 200m. Dalej nie będziesz go dobrze widział, w jakiej jest pozycji co może doprowadzić do kraksy, albo, że model Ci ucieknie. Więc zasięg nie jest tu problemem. Skup się na funkcjach i np cenach odbiorników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tutaj sprzedają Odbiornk i nadajnik razem. http://cyber-fly.pl/pl/p/Aparatura-Turnigy-9X-V2-2.4-GHz-9-kanalowa-/3141. Chyba na to sie zdecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardzo dobrze wybrałeś , ale czasami jest taniej http://allegro.pl/aparatura-turnigy-9x-gwarancja-6-miesiecy-gratis-i4929571234.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mam regulator dynam25a Silnik 2408-21t Proszę o pomoc, gdyż nie mam pojęcia jakie napięcie jest potrzebne w toto-0. Czy mógłby mi ktoś napisać dokładnie jaki akumulator wybrać? Z góry dziękuje kuba99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi