Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Mam regulator dynam25a i muszę kupić akumulator. Niestety nie wiem ja sie zorientować jakie napięcie musi panować w samolocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 zależy jakiego potrzebuje silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Takie jakie wymaga silnik i obsługuje regulator oraz takie jakie potrzebuje model aby latać zgodnie z założeniami, masz to w specyfikacji regulatora i silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Regulator mam dynam25a, silnik Tower pro 2408-21t, model który robię to toto-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jakbys tak wszystkie pytania pisał w swoim wątku o budowie Toto, to chyba dla wszystkich było by łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba99 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dobrze, przepraszam juz sie przenosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jeżeli już budujesz "Toto" to autor projektu napisał co trzeba http://www.tbm.lasowice.net/toto000a.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi