Skocz do zawartości

http://www.hobbyoutlets.com - Czy ktoś robił tam zakupy?

Adam B.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem od nich tylko że przez ebay model i mam trochę problemów. Licytowałem model C-160 Transal ale zrezygnowałem przy 65$, po zakończniu aukcji (nie wygrałem model poszedł za ponad 220$, wysyłka około 70$) dostałem od nich ofertę zakupu tego modelu za 65$, i się skusiłem. A oni wyliczyli mi wysyłkę 280$.

Chciałem zrezygnować ale to była oferta indywidualna na ebay którą kupiłem (nie było tam kosztów wysyłki - tylko do USA), myslałem że wysyłka bedzie taka sama jak na wcześniejszej licytacji. To zdecydowałem się skorzystać z oferty firmy pośredniczącej w wysyłkach z USA i podałem im adres do wysyłki na adres USA. Wysyłkę wyliczyli po tygodniu na 28$ i ja dokonałem zapłaty. Tylko że od dwóch tygodni zwlekają z wysyłką pisze do nich a oni że w ciągu kilku najbliższych dni będzie wysyłka, i tak kilka razy.

Opublikowano

Ech Bird of Time...

Dużo bym dał, żeby go mieć....

Jak Ci sie uda jakieś sensowne rozwiązanie znaleźć to daj znać, prawdopodobnie podpiąłbym się do zamówienia (taniej przesyłka by wyszła).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.