Adam B. Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Witajcie! Znalazłem w tym sklepie - http://www.hobbyoutlets.com - mój wymarzony model - stąd moje pytanie w temacie. Ciekawi mnie jakoś i pewność zakupów. Dziękuję za wszelkie wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 ciekawa oferta. niestety u mnie koszmarnie wolno ta strona chodzi, i nie mogę się doczytać ile kosztuje wysyłka do PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Kupiłem od nich tylko że przez ebay model i mam trochę problemów. Licytowałem model C-160 Transal ale zrezygnowałem przy 65$, po zakończniu aukcji (nie wygrałem model poszedł za ponad 220$, wysyłka około 70$) dostałem od nich ofertę zakupu tego modelu za 65$, i się skusiłem. A oni wyliczyli mi wysyłkę 280$. Chciałem zrezygnować ale to była oferta indywidualna na ebay którą kupiłem (nie było tam kosztów wysyłki - tylko do USA), myslałem że wysyłka bedzie taka sama jak na wcześniejszej licytacji. To zdecydowałem się skorzystać z oferty firmy pośredniczącej w wysyłkach z USA i podałem im adres do wysyłki na adres USA. Wysyłkę wyliczyli po tygodniu na 28$ i ja dokonałem zapłaty. Tylko że od dwóch tygodni zwlekają z wysyłką pisze do nich a oni że w ciągu kilku najbliższych dni będzie wysyłka, i tak kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 na stronie glownej jest napisane ze wysylaja tylko do stanow, baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 źle... Mój model wychodzi 64$ + 45 wysyłka - tyle wskazuje wyliczenie już w koszyku. Ale jak będą zwlekali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 a co to za model??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 a co to za model??? Bird Of Time Teraz sprawdzam główna stronę i widzę... szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 A nie masz kogoś z rodziny w stanach?? zapłacisz tylko podwójnie za przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Albo wyślij poprzez http://www.polamerusa.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXE630&P=ML :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXE630&P=ML :> Wiem Niestety status "LATE APR" sugeruje koniec kwietnia, było już koniec marca i niestety przesunięto termin pojawienia się zestawu w sklepie. Obawiam się czy model się pojawi w sprzedaży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ech Bird of Time... Dużo bym dał, żeby go mieć.... Jak Ci sie uda jakieś sensowne rozwiązanie znaleźć to daj znać, prawdopodobnie podpiąłbym się do zamówienia (taniej przesyłka by wyszła). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B. Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Doczekałem się! Dziś pojawił się w Tower Hobbies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.