MłodyFan Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam. Wczoraj doszedł mi Hubsanik H107L v2. Lata super! Ale znów ten lipny przewód od płytki, do którego podpina się bateryjke. W ostatniej podróbce biedrony po krótkim czasie poprostu się urwał, przylutowałem ale znów urwał się. Ma ktoś może jakiś patent na niego? Co by się nie urywał? Przykleił bym go sylikonem, no ale jak by trzeba było jednak odlutować i zalutować nowy, to ciężko by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja namiętnie męczę hubasna i kabelek mi sie nie urywa. Może ciągniesz za kabel przy wypinaniu baterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Przyklej kabel kroplą kleju na gorąco ew. sylikonem. Jesli będzie trzeba, z łatwością usuniesz klej z płytki i przylutujesz jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyFan Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie ciągne. Chwytam za wtyczke i delikatnie wyciągam. Mam nadzieje, że się nie urwie. Ale na wszelki wypadek przykleje klejem na ciepło do języczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz99 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mam tak przyklejone kable modułu w 9x. Ważne, żeby przykleić kable do płytki, lub czegoś co nie jest wstanie oderwać się z kablem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyFan Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Mam problem. W domu idealnie skalibrowałem Hubsana, wytrymwałem, troszke ucieka ale to maluutko. Jak wychodze na dwór 0 wiatru to ucieka na lewo. Jak przestawie trymy tak, aby stał w miejscu, wyląduje i wzbije w góre to ucieka w prawo... Tak jak by poprostu wiał wiatr i po każdym lądowaniu zmieniał kierunek... Doradzi ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Bodajże Hubsan zeruje sobie poziomy w kontrolerze jeśli stoi na ziemi więcej niż 3 sekundy. Może krzywo wylądowałeś i się źle ustawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyFan Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 A o tym nie wiedziałem. Bardzo możliwe. Ląduje i startuje zazwyczaj na trawie, nierównej ziemi, czy po wyrytych w śniegu dziurach. Potestuje lądując na płaskiej powierzchni. Dzięki za szybką odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi