modelarzkobi Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Co sądzicie na temat aparatóry Hitec Flash 5x? Niektórzy mówią że jest kiepska bo łapie zakłucenia traci zasięk itp. Ma może ktoś taką aparatóre lub miał? Co o niej sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Hitec Llash 5x takeij to nie spotkałem A moze Flash 5x ?? Bardoz dobra w swojej klasie, sam od niej zaczynałęm i nie moge powiedzieć złego słowa o niej, a o zakłuceniach to ktoś przesadził. Po pierwsze łątie je odbiornik, a po drugie to każdemu może się zdażyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Tak pszejązyczyłem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 5 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Już poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Już poprawiłem to nie flooduj tylko edytuj posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Posiadam właśnie ją i nie narzekam mogła by być większa pamięć na modele ale ogólnie może być. Nadaje się jako pierwsze radio A co do zakłóceń to motyl ma racje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 A co do zakłóceń to motyl ma racje :wink: Motyl latał tym 2 sezony spalinką i elektrykiem w którym pakeit, regiel i odbirnik były spięte opaską i wsadzone zaraz za silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Dobrą propozycja jest także FUTABA za 200zł ... bo FLASH wychodzi 50 zł wiecej ... a mnie jakoś on nieleży w reku do tego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Ja mam Flasha 4x, nic nie narzekam... A na pierwszą (i dalszą też) aparaturę z całkowitym spokojem starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.