modelarzkobi Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Co sądzicie na temat aparatóry Hitec Flash 5x? Niektórzy mówią że jest kiepska bo łapie zakłucenia traci zasięk itp. Ma może ktoś taką aparatóre lub miał? Co o niej sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Hitec Llash 5x takeij to nie spotkałem A moze Flash 5x ?? Bardoz dobra w swojej klasie, sam od niej zaczynałęm i nie moge powiedzieć złego słowa o niej, a o zakłuceniach to ktoś przesadził. Po pierwsze łątie je odbiornik, a po drugie to każdemu może się zdażyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 Tak pszejązyczyłem sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelarzkobi Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 Już poprawiłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Już poprawiłem to nie flooduj tylko edytuj posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukaszeq Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Posiadam właśnie ją i nie narzekam mogła by być większa pamięć na modele ale ogólnie może być. Nadaje się jako pierwsze radio A co do zakłóceń to motyl ma racje :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
motyl Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 A co do zakłóceń to motyl ma racje :wink: Motyl latał tym 2 sezony spalinką i elektrykiem w którym pakeit, regiel i odbirnik były spięte opaską i wsadzone zaraz za silnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertman_176 Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Dobrą propozycja jest także FUTABA za 200zł ... bo FLASH wychodzi 50 zł wiecej ... a mnie jakoś on nieleży w reku do tego ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakon Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Ja mam Flasha 4x, nic nie narzekam... A na pierwszą (i dalszą też) aparaturę z całkowitym spokojem starczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.