JumperTomek Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam Jest ktoś na forum z Częstochowy bądź okolic ? Gdzie latacie ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Y/F-22 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Kłobuck, właśnie składam quadzika 250 tke fpv bo tak to wysprzedałem cały hangar przed zimą, z samej czewy to jest raczej sporo ludzi, ode mnie z Kłobucka latają trzy osoby. Wpada jeszcze znajomy z Krzepic, aktualnie każdy z naszej trójki uzbraja quada 250 fpv do ścigania się po parku i nie tylko, ogółem do wspólnych lotów co by się nie nudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 No to witam kolegę ja jestem z Łobodna No niestety ja pioneerem który ma 2m rozpiętości raczej nie polatam po parku, zwłaszcza że tam stare i wysokie drzewa są Zobaczymy czy ktoś się jeszcze odezwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JANTAR87 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jestem z Zawiercia - 55km od Częstochowy, latamy na lądowisku w Porębie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperTomek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam Zawiercie nie daleko nawet Może kiedyś zrobimy większego spotka gdzieś w czewie czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jantar, a jest was tam więcej w Zawierciu modelarzy ? Lata ktoś FPV ? Bo ja codziennie jestem w Zawierciu a nawet nie wiedziałem że jacyś modelarze są A Poręba to nie za blisko lotniska jest ? Nie boicie się tam latać ? JumperTomek ja z Pradeł, też zapraszam latamy o mojego kolegi też modelarzem za domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi